search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:27
MENU CLOSE

H αφιέρωση της παρέας στον Σάκη

28.01.2014 08:31
H αφιέρωση της παρέας στον Σάκη - Media

Ο Σάκης Μπουλάς απουσίαζε την Παρασκευή το βράδυ από το μαγαζί, που εμφανίζεται, λόγω προβλήματος υγείας.

Ο Σάκης Μπουλάς απουσίαζε την Παρασκευή το βράδυ από το μαγαζί, που εμφανίζεται, λόγω προβλήματος υγείας.
 
Οι υπόλοιποι «Γενναίοι της νύχτας» Διονύσης Σαββόπουλος, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίστηκαν στη σκηνή του κέντρου Ακτή Πειραιώς, όμως ο Σάκης Μπουλάς δεν ήταν μαζί τους.
 
Την ώρα που εμφανίζονται όλοι μαζί στη σκηνή ο Διονύσης Σαββόπουλος αφιέρωσε στον Σάκη το κομμάτι «Το φλασάκι», που έχει γράψει ο ο ίδιος ο Σάκης Μπουλάς για τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.
 
«Βάλε στο μαγνητόφωνο τραγούδια που γουστάρεις / Σκέψου την ώρα, τη στιγμή που τη ρεβάνς θα πάρεις / Σκέψου κορίτσια και γιορτές και πράμα που σαλεύει κι ένα παιδί που μοναχό τον δρόμο του γυρεύει» λένε όλοι μαζί οι ερμηνευτές και οι θαμώνες δεν σταματούσαν στιγμή να χειροκροτούν ιδιαίτερα συγκινημένοι, σύμφωνα με δημοσίευμα καθημερινής εφημερίδας. Ο τραγουδιστής, όπως γράφει το gossip-tv, σύντομα θα επιστρέψει στο μαγαζί!

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 22:26