search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:53
MENU CLOSE

Πάγκαλος: Αλήτες οι τροϊκανοί

28.01.2014 12:29
Πάγκαλος: Αλήτες οι τροϊκανοί - Media

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Τρόικας, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το γάλα, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».

Σφοδρή επίθεση εναντίον της Τρόικας, με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει με το γάλα, εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Βήμα FM».
 
Ο πρώην υπουργός κατήγγειλε τα συμφέροντα που εξυπηρετούν οι εκπρόσωποι των δανειστών και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική κτηνοτροφία.
«Η τρόικα λέει να μην έχουμε γάλα. Είναι αλήτες! Ήμουν 19 χρόνια στις κοινοτικές υποθέσεις. Είναι αλήτες, όργανα των συμφερόντων που εκπροσωπούν μέσα στα γενικότερα πλαίσια μιας οικονομικής και πολιτικής λογικής.
 
Εγώ λέω να το σκεφτούν για τη γενικότερη πολιτική και οικονομική λογική της Ε.Ε., αν συμφέρει, αλλά σιγά-σιγά φαίνεται η αλητεία και τα χρώματα αυτών των υπαλλήλων που εκπροσωπούν συμφέροντα ιδιοτελή και θέλουν να κλείσουν την ελάχιστη αυτή και απαραίτητη κτηνοτροφία στην Ελλάδα, για να μην έχουμε γάλα και να παίρνουμε από την Ολλανδία. Ε, όχι», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος.
 
Παράλληλα, αν και μνημονιακός όπως ομολόγησε, παρότρυνε την κυβέρνηση να μην υποκύψει στις απαιτήσεις των δανειστών στο θέμα του γάλακτος λέγοντας χαρακτηριστικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 11:52