24/02/2020 07:46:11

Μοιράζουν 700 εκ. ενόψει εκλογών

Μοιράζουν 700 εκ. ενόψει εκλογών - Media
Πρωτογενές πλεόνασμα άνω του 1 δισ. ευρώ βλέπει ανώτατος παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών, ο οποίος επεσήμανε ότι τα οικονομικά των νοσοκομείων και των ασφαλιστικών ταμείων πάνε πολύ καλύτερα.
 
Έτσι, η κάλυψη του δημοσιονομικού κενού για το 2014 είναι εξασφαλισμένη, όπως ξεκαθάρισε χθες και ο Γιάννης Στουρνάρας, ενώ όσον αφορά το δημοσιονομικό κενό του 2015-2016 θα καλυφθεί σε μεγάλο βαθμό από την αναδιάρθρωση του Δημοσίου.
 
«Αμβλύνονται οι διαφορές με την τρόικα» ανέφερε το ίδιο υψηλόβαθμο στέλεχος του υπουργείου στο περιθώριο των ανακοινώσεων για τη διανομή των εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, προσθέτοντας ότι θεωρεί πιθανή τη συμφωνία με την τρόικα χωρίς νέα μέτρα.
 
Σε περίπτωση που οι προβλέψεις για πλεόνασμα άνω του 1 δισ. επαληθευτούν, τότε η υπόσχεση που έχει δώσει επανειλημμένα ο πρωθυπουργός για επιστροφή του 70% στα θύματα της κρίσης, σημαίνει ότι θα διατεθούν τους επόμενους μήνες 700 εκ. ευρώ στις ευπαθείς ομάδες αλλά και για επανόρθωση αδικιών…

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.