search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:36
MENU CLOSE

Σοφιανό κατεβάζει το ΚΚΕ στην Αθήνα

29.01.2014 06:30
Σοφιανό κατεβάζει το ΚΚΕ στην Αθήνα - Media

Ο πρώην γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Σοφιανός θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Δημαρχία της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Ο πρώην γραμματέας της ΚΝΕ Νίκος Σοφιανός θα είναι ο υποψήφιος του ΚΚΕ για την Δημαρχία της Αθήνας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.
 
Ο υποψήφιος του ΚΚΕ για τον πρώτο δήμο της χώρας, είναι μέλος του Πολιτικού Γραφείου της ΚΕ του κόμματος, ενώ διετέλεσε γραμματέας του Κ.Σ. της ΚΝΕ το διάστημα 1991-2001.
 
Να σημειωθεί ότι παράλληλα ανακοινώθηκαν και οι υποψήφιοι αντι -περιφερειάρχες:
-Κεντρικού Τομέα Αθηνών: Ζαφειρίου Ελένη. Μέλος της συντονιστικής επιτροπής της Δημοκρατικής Συσπείρωσης για τα δημοκρατικά δικαιώματα και λαϊκές ελευθερίες. Δικηγόρος. Γεννημένη το 1951.
 
-Νότιου Τομέα Αθηνών: Κατσώτης Χρήστος. Μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ. Μέλος της διοίκησης της ΓΣΕΕ, Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Αθήνας. Ξενοδοχοϋπάλληλος. Γεννημένος το 1958.
 
-Βόρειου Τομέα Αθηνών: Μπαλού Αλεξάνδρα. Μέλος της Επιτροπής Πόλης της ΚΟΑ, μέλος του Δ.Σ. της ΟΤΟΕ και νομαρχιακή σύμβουλος Αθήνας. Τραπεζοϋπάλληλος. Γεννημένη το 1961.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10