search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:10
MENU CLOSE

Κομοτηνή: Δηλητηρίασαν σκυλιά μέσα στην πανεπιστημιούπολη

29.01.2014 16:04
Κομοτηνή: Δηλητηρίασαν σκυλιά μέσα στην πανεπιστημιούπολη - Media

Σάλο έχει προκαλέσει στην Κομοτηνή η πράξη αγνώστων να δηλητηριάσουν σκυλιά, μέσα στην πανεπιστημιούπολη, έξω ακριβώς από τη λέσχη σίτισης.

 
Σάλο έχει προκαλέσει στην Κομοτηνή η πράξη αγνώστων να δηλητηριάσουν σκυλιά, μέσα στην πανεπιστημιούπολη, έξω ακριβώς από τη λέσχη σίτισης.
 
Τα δηλητηριασμένα δολώματα εντόπισαν φοιτητές οι οποίοι ειδοποίησαν τα μέλη της Φιλοζωικής Οργάνωσης Κομοτηνής, που μετέφεραν σε κτηνίατρο τα δηλητηριασμένα σκυλιά.
 
Τα άτυχα ζώα σώθηκαν μετά από πολύωρες προσπάθειες.
 
Την αποτρόπαια πράξη κατήγγειλε με ανακοίνωσή της η Φιλοζωϊκή Οργάνωση, ζητώντας να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη οι ασυνείδητοι που έριξαν τις φόλες και, μάλιστα, σε ένα τόσο πολυσύχναστο σημείο. Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Φιλοζωική Κομοτηνής, «η θανάτωση των ζώων με φόλες είναι αξιόποινη πράξη, δηλαδή έγκλημα το οποίο τιμωρείται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Νόμο 3170/2003 και το Νόμο 1197/1981 και τον Νόμο 4039/2012. Το συγκεκριμένο έγκλημα, μάλιστα, διώκεται αυτεπάγγελτα, που σημαίνει ότι οποιοσδήποτε λάβει γνώση αυτού του εγκλήματος με οποιοδήποτε τρόπο (δηλαδή ως αυτόπτης ή αυτήκοος μάρτυρας) έχει δικαίωμα να το καταγγείλει στις αρμόδιες διωκτικές αρχές».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33