search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:01
MENU CLOSE

Γαλλία: SMS προκάλεσε oμοφοβικό παραλήρημα στα σχολεία

29.01.2014 18:36
Γαλλία: SMS προκάλεσε oμοφοβικό παραλήρημα στα σχολεία - Media

Μαζικές… κοπάνες έκαναν Γάλλοι μαθητές από το σχολείο, με τις ευλογίες των γονιών τους. Αιτία το SMS που έλαβαν, με το οποίο προειδοποιούσαν ότι θα γίνει μάθημα «της θεωρίας των δύο φύλων» με πρακτική εξάσκηση και πλύση εγκεφάλου από ομοφυλόφιλους.

Μαζικές… κοπάνες έκαναν Γάλλοι μαθητές από το σχολείο, με τις ευλογίες των γονιών τους. Αιτία το SMS που έλαβαν, με το οποίο προειδοποιούσαν ότι θα γίνει μάθημα «της θεωρίας των δύο φύλων» με πρακτική εξάσκηση μικρών παιδιών στον αυνανισμό και πλύση εγκεφάλου από ομοφυλόφιλους.
 
Μετά από αυτό, σχεδόν οι μισοί μαθητές από κάποια δημοτικά σχολεία της Γαλλίας απουσίασαν από το μάθημα. Πίσω από το μήνυμα είναι η «Ισότητα και Συμφιλίωση», μία οργάνωση που συνδέεται μα την Ακροδεξιά.
 
Η οργάνωση ισχυρίστηκε πως η σχετική καμπάνια έγινε για να προστατευθούν τα παιδιά. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Liberation, την προηγούμενη εβδομάδα οι γονείς έλαβαν SMS που τους προειδοποιούσε να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι τις επόμενες ημέρες ως διαμαρτυρία ενάντια στο μάθημα της θεωρίας των φύλων, της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και του αυνανισμού, που ετοιμάζονταν να κάνουν οι δάσκαλοι.
 
«Η σεξουαλική διαπαιδαγώγηση θα μπει στα νηπιαγωγεία το Σεπτέμβριο του 2014 με επιδείξεις», έγραφε το μήνυμα σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα. «Ετοιμάζονται να διδάξουν παιδιά έως και τεσσάρων ετών πώς να αυνανίζονται. Η Πολιτεία θα διδάξει τα παιδιά μας ότι δεν γεννήθηκαν αγόρια ή κορίτσια όπως ήθελε ο Θεός, αλλά όπως εκείνα επιλέξουν να γίνουν. Ομοφυλόφιλοι ομιλητές θα γεμίσουν τα κεφάλια τους με τερατώδεις ιδέες», έγραφε ακόμη το μήνυμα.
 
Η κλήση για μποϊκοτάζ των μαθημάτων είχε μεγαλύτερη ανταπόκριση ανάμεσα στους Μουσουλμάνους γονείς. Σύμφωνα με την Telegraph, το ποσοστό αποχής στις περιοχές των μεταναστών έφτασε έως και το 40%.
 
Οι φήμες φαίνεται πως ξεκίνησαν εξαιτίας της καμπάνιας με τίτλο «Η αλφαβήτα της ισότητας στο σχολείο». Οπως εξήγησε όμως το υπουργείο Παιδείας, αυτό δεν έχει βάση, καθώς πρόκειται για πρόγραμμα που προωθεί την ισότητα και τη διαφορετικότητα στα σχολεία και κάλεσε τους γονείς να μην φοβούνται να επιστρέψουν τα παιδιά τους στο σχολείο.

αναδημοσίευση από: iefimerida.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:01