search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:20
MENU CLOSE

Εκκενώθηκε το νοσοκομείο στο Ληξούρι λόγω στατικών προβλημάτων

30.01.2014 15:41
Εκκενώθηκε το νοσοκομείο στο Ληξούρι λόγω στατικών προβλημάτων - Media

Εκκενώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το νοσοκομείο του Ληξουρίου καθώς διαπιστώθηκε στο κτίριο, μετά από έλεγχο των μηχανικών, πρόβλημα με την στατικότητα του και κρίθηκε ακατάλληλο για χρήση.

Εκκενώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης το νοσοκομείο του Ληξουρίου καθώς διαπιστώθηκε στο κτίριο, μετά από έλεγχο των μηχανικών, πρόβλημα με την στατικότητα του και κρίθηκε ακατάλληλο για χρήση.

Το οξύμωρο με την ακαταλληλότητα του νοσοκομείου στο Ληξούρι είναι ότι βγήκε στο φως της δημοσιότητας πέντε ημέρες μετά τον ισχυρό σεισμό που χτύπησε το νησί. Και παρά τις διαβεβαιώσεις που έδιναν οι αρμόδιοι τοπικοί παράγοντες στον Αντώνη Σαμαρά και τον Γιάννη Μιχελάκη ότι το νοσοκομείο δεν έχει υποστεί ζημιές.
 
Και ξαφνικά το μεσημέρι της Πέμπτης με εντολή της ΔΕΠΑΝΟΜ το νοσοκομείο του Ληξουρίου κρίθηκε ακατάλληλο και δόθηκε η εντολή εκκένωσης και οι ασθενείς να μεταφερθούν στο Αργοστόλι.
 
Η απόφαση αυτή χαρακτηρίζεται από τους τοπικούς άρχοντες ως περίεργη και υπενθυμίζουν ότι το κλείσιμο του νοσοκομείου ήταν μόνιμος στόχος του υπουργείου Υγείας τα τελευταία χρόνια και ότι γλίτωσε με ειδική τροπολογία λόγω του ότι ήταν κληροδότημα.
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, τελικά μόνο ένας ασθενής μεταφέρθηκε στο Αργοστόλι ενώ για τους υπόλοιπους ασθενείς οι συγγενείς αρνήθηκαν τη μεταφορά τους και τους πήραν σπίτι.
 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 09:19