search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:01
MENU CLOSE

Κοινή συναυλία για Madonna και Pussy Riot

30.01.2014 18:19
Κοινή συναυλία για Madonna και Pussy Riot - Media

Η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί στη σκηνή για μια συναυλία με τα δύο μέλη του ρωσικού punk συγκροτήματος Pussy Riot που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα. 

Η Μαντόνα ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα εμφανιστεί στη σκηνή για μια συναυλία με τα δύο μέλη του ρωσικού punk συγκροτήματος Pussy Riot που αποφυλακίστηκαν πρόσφατα. 

Η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα και η Μαρία Αλεχίνα θα εμφανιστούν στο πλευρό της pop star για συναυλία που οργανώνει η Διεθνής Αμνηστία την 5η Φεβρουαρίου, όπου αναμένεται να εμφανιστούν ο Μπομπ Γκέλντορφ, η Μπλόντι και η Γιόκο Όνο.

«Έχω την τιμή να παρουσιάσω τις δύο μου συντρόφισσες στον αγώνα για την ελευθερία, τη Νάντια και τη Μάσα» έγραψε η Μαντόνα σε ανακοίνωσε που δημοσιεύθηκε χθες το βράδυ

«Θαυμάζω την τόλμη τους και στηρίζω τη δέσμευσή τους και τις θυσίες που έχουν κάνει στο όνομα της ελευθερίας της έκφρασης και των δικαιωμάτων του ανθρώπου» προσέθεσε. 

Η Ναντιέζντα Τολοκονίκοβα επιβεβαίωσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter ότι τόσο η ίδια όσο και η Μαρία Αλεχίνα θα συναντηθούν με τη Μαντόνα στη Νέα Υόρκη. Ο σύζυγός της, Πιοτρ Βερζιλόφ, ο οποίος εκπροσωπεί τις δύο νέες γυναίκες, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι εκείνες δεν θα τραγουδήσουν επί σκηνής.

Η Μαντόνα είχε εκφράσει τη συμπαράστασή της προς τα μέλη των Pussy Riot σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει στη Μόσχα κατά τη διάρκεια της δίκης τους το 2012.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:00