search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:56
MENU CLOSE

Εφορία: Μειώνονται στο μισό τα πρόστιμα

31.01.2014 06:34
Εφορία: Μειώνονται στο  μισό τα πρόστιμα - Media

Θα μας τρελάνουν για τα καλά οι «σοφοί» του Στουρνάρα. Οι άνθρωποι ή έχουν σχέδιο να μας στείλουν στο Δαφνί, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Θα μας τρελάνουν για τα καλά οι «σοφοί» του Στουρνάρα. Οι άνθρωποι ή έχουν σχέδιο να μας στείλουν στο Δαφνί, ή δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Αφού προσπάθησαν να εξοντώσουν τον φορολογούμενο με τα υπερβολικά και παράλογα πρόστιμα στην εφορία, τώρα αποφάσισαν ότι είχαν κάνει λάθος! Και η νέα οδηγία είναι ότι τα πρόστιμα μειώνονται στο  μισό.
 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έχουν σήμερα «ΤΑ ΝΕΑ» θα μειωθεί στο μισό το πρόστιμο των 1.000 και 2.500 ευρώ για την εκπρόθεσμη υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, την πρώτη φορά, ενώ δεν θα διπλασιάζεται το πρόστιμο όπως προβλέπεται με τη δεύτερη εκπρόθεσμη δήλωση, αλλά μετά από έλεγχο που θα πιστοποιεί υποτροπή εντός πενταετίας..

Παράλληλα αναμένεται να μπει πλαφόν στο πρόστιμο των 1.000 ευρώ ανά απόδειξη που δεν κόβεται, ενώ δεν θα μπαίνει και πρόστιμο για τα ήδη υπάρχοντα πρόστιμα.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 17:55