search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:22
MENU CLOSE

Βέτο ΠΑΣΟΚ για τον αρχηγό των «58»

30.01.2014 22:00

Βέτο σε ορισμένα πρόσωπα που προαλείφονται για τη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της αυτοαποκαλούμενης Δημοκρατικής Παράταξης, στο οποίο θα μετέχουν και στελέχη από την κίνηση των «58», θέτει το ΠΑΣΟΚ.

Βέτο σε ορισμένα πρόσωπα που προαλείφονται για τη θέση του επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της αυτοαποκαλούμενης Δημοκρατικής Παράταξης (και το γράφουμε έτσι γιατί, όπως έγραψαν «Τα Νέα», ο τίτλος ανήκει σε άλλο πρόσωπο), στο οποίο θα μετέχουν και στελέχη από την κίνηση των «58», θέτει – σύμφωνα με πληροφορίες – το ΠΑΣΟΚ.
 
Μαθαίνουμε, λοιπόν, ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να ηγηθούν του ψηφοδελτίου ούτε ο Τάσος Γιαννίτσης ούτε ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, πρώην εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ. Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο ποιος θα κληρωθεί γι’ αυτή τη θέση; Δεν βάζουν τον Γρηγόρη Ψαριανό, να ’χει τουλάχιστον και πλάκα;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 23:21