search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:08
MENU CLOSE

Στο Ιπποκράτειο με αρρυθμίες ο Δ. Κοντομηνάς

31.01.2014 07:48
Στο Ιπποκράτειο με αρρυθμίες ο Δ. Κοντομηνάς - Media

Στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου εισήχθη λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, με έντονες αρρυθμίες.

Στην καρδιολογική κλινική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου εισήχθη λίγο πριν από τις 21:00 το βράδυ της Πέμπτης, ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοντομηνάς, με έντονες αρρυθμίες.
 
Ο ιδιοκτήτης του ALPHA, μετά το εξιτήριο που είχε πάρει από το Ιατρικό Κέντρο, παρέμενε κλινήρης στο σπίτι του.
Υπενθυμίζεται ότι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο επιχειρηματίας έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφαση των δικαστών του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για την υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.
 
Συγκεκριμένα στο σχετικό βούλευμα αναφέρεται οι «βάσει της συγκεκριμένης κατάστασης της υγείας του κατηγορουμένου, όπως αυτή παρουσιάζεται από τα προσκομισθέντα ενώπιον του Συμβουλίου ιατρικά έγγραφα, σε συνδυασμό με την προφορική παρουσίαση και ανάπτυξη αυτής από τους συνηγόρους του, κρίνεται ότι ο εγκλεισμός του στη φυλακή θα έχει ως συνέπεια την επιδείνωση της υγείας του, με απρόβλεπτη κατάληξη».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:07