search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41
MENU CLOSE

Τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε…

31.01.2014 10:19
Τον πήρε ο ύπνος κι έγειρε… - Media

…όχι στου καραβιού την πλώρη αλλά στην καρέκλα του. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό κοινό κοιμώμενος στην διάρκεια των εγκαινίων της 25ης έκθεσης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

…όχι στου καραβιού την πλώρη αλλά στην καρέκλα του. Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό κοινό κοιμώμενος στην διάρκεια των εγκαινίων της 25ης έκθεσης Agrotica στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.
 
Όπως αναφέρει το thestival.gr., ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας αλλά και ο πρόεδρος της ΔΕΘ- Helexpo, Τάσος Τζήκας που κάθονταν δίπλα του, παρακολουθούσαν με αμηχανία, ωστόσο ο Γιάννης Μπουτάρης δεν σήκωσε το κεφάλι του μέχρι την ώρα που ολοκληρώθηκε η ομιλία και τελικά τον ξύπνησε το χειροκρότημα του κοινού.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:41