18/10/2019 23:16:35

Ασφαλές το νοσοκομείο του Ληξουρίου

Ασφαλές το νοσοκομείο του Ληξουρίου - Media

Το πρωί της Παρασκευής οι μηχανικοί της Κεφαλονιάς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ πραγματοποίησαν αυτοψία στο κτήριο. Επιθεώρησαν κάθε σπιθαμή του Μαντζαβινατείου Νοσοκομείου στο και σύμφωνα και με το πόρισμα του πρώτου κλιμακίου το Νοσοκομείο του Ληξουρίου είναι ασφαλές.
 
Σύμφωνα με το τοπικό ενημερωτικό portal «Τα Νέα της Κεφαλονιάς», χρειάζονται κάποιες επιδιορθώσεις στην αίθουσα του Φυσικοθεραπευτηρίου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την λειτουργία του υπόλοιπου Νοσοκομείου.
 
Σε ανακοίνωση του το ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Μαντζαβινάτειου Νοσοκομείου, μεταξύ άλλων, αναφέρει:
 
«Κατά τις πρώτες πληροφορίες μας, κατόπιν αυτοψίας μηχανικών της ΥΑΣ, που έγινε στις 27 Ιανουαρίου, εκδόθηκε έγγραφο που αποφαίνεται ακαταλληλότητα του Νοσοκομείου, με ημερομηνία 30/1/2014, βάσει όχι της αυτοψίας, αλλά “νεώτερων στοιχείων” κατόπιν εξέτασης μελέτης του Πανεπιστημίου Πατρών, που έγινε το 2004! Αυτά χωρίς το κτίριο του Νοσοκομείου να παρουσιάσει οποιαδήποτε βλάβη μετά τον σεισμό και ενώ ασθενείς του Γηροκομείου είχαν μεταφερθεί εκεί για ασφάλεια!!!!
Καλούμε να μας δοθεί αντίγραφο της ανωτέρω αναφοράς, καθώς και των “νεοτέρων στοιχείων” που στοιχειοθετούν την ακαταλληλότητα αυτή του κτιρίου».   

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.