23/09/2020 07:13:26

Ένα τσιγάρο δρόμος


Δήμος Καρπενησίου - Κοινοβούλιο, ένα... τσιγάρο δρόμος! Κάπως έτσι σχεδιάστηκαν τα πράγματα για τον Κώστα Μπακογιάννη, τον γιο της Ντόρας (το αναφέρουμε, γιατί, αν δεν ήταν γιος της, θα ήταν άραγε εκεί που είναι, ακόμα και αν είχε περισσότερα προσόντα; Δεν θα... απαντηθεί ποτέ το ερώτημα), ο οποίος θα είναι υποψήφιος για τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, αφού πήρε το χρίσμα της Ν.Δ. λόγω της ισχυρής οικογένειας.

Αφού έτσι κι αλλιώς είναι να μπει στη Βουλή το παλικάρι, γιατί δεν το κάνει απευθείας αλλά το φέρνει μέσω... Καρπενησίου;

Κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη θα βρεθεί ο πρώην υπουργός και βουλευτής της Ν.Δ. Θανάσης Γιαννόπουλος, ο οποίος τα έχει πάρει με τον Σαμαρά γιατί δεν έχει αξιοποιηθεί.

Ο νυν περιφερειάρχης Κ. Περγαντάς, στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – που κάνει καλή δουλειά στην περιοχή –, αναμένεται να ανακοινώσει ότι δεν θα είναι ξανά υποψήφιος. Ποιος ξέρει; Ίσως και ο Βενιζέλος να επιθυμεί τη στήριξη του Κ. Μπακογιάννη. Πιο καθαρή στάση δεν θα ήταν να βγει και να το πει;

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.