search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21
MENU CLOSE

Οι συντάξεις έμειναν – Δέστε τις ζώνες ασφαλείας

07.06.2010 08:27
Οι συντάξεις  έμειναν – Δέστε τις ζώνες  ασφαλείας - Media

Οι συντάξεις  δεν θα είναι μισές διευκρίνισε  ο Ευρωπαίος επίτροπος κ. Όλι Ρεν, ωστόσο η ζημιά έγινε και οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση.

Οι συντάξεις  δεν θα είναι μισές διευκρίνισε  ο Ευρωπαίος επίτροπος κ. Όλι Ρεν, ωστόσο η ζημιά έγινε και οι Έλληνες πολίτες καταλαβαίνουν περισσότερα από όσα προσπαθεί να περάσει η κυβέρνηση. Όμως, από την προηγούμενη Παρασκευή μια άλλη κυβέρνηση, αυτή της Ουγγαρίας – παρόμοια με αυτήν του κ. Παπανδρέου – ανακοίνωσε ότι οδεύει προς χρεοκοπία, λέγοντας ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έδινε «μαγειρεμένα» στατιστικά στοιχεία. Η κρίση των κρατικών χρεών θα είναι παρούσα για πολύ καιρό και όπως λέει ο πρόεδρος της Pimco κ. El Arian, οι επενδυτές πρέπει να δέσουν τις ζώνες ασφαλείας τους, γιατί οι πωλήσεις στις αγορές θα συνεχίζονται για αρκετό καιρό. Ουσιαστικά,  η κρίση του κρατικού χρέους σε όλη την Ευρώπη σημαίνει ότι η ανάπτυξη είναι πολύ μικρή για να εξυπηρετήσει τα μεγάλα χρέη. Και οι κυβερνήσεις με την βοήθεια του IMF ή όχι, κάνουν περικοπές και επιβάλλουν φόρους ( που είναι ό,τι χειρότερο για την ανάπτυξη ).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:21