search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:42
MENU CLOSE

«Κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα» διεκδικούν στην Πάτρα

03.02.2014 09:20
Πάτρα: Εκατοντάδες οικογένειες ζουν στο σκοτάδι - Media

Ολοήμερος αποκλεισμός της ΔΕΗ Πάτρας με αίτημα να μη μένει κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα και να διαγραφεί το χρέος των οικογενειών προς τη ΔΕΗ.

   
Με σύνθημα κανένα σπίτι χωρίς ρεύμα εκατοντάδες Πατρινοί έχουν προχωρήσει σε ολοήμερο αποκλεισμό των κεντρικών γραφείων της ΔΕΗ στην πόλη, μετά από απόφαση της πανπατραϊκής συνέλευσης και της Κίνησης Ανέργων Ανασφαλίστων Επισφαλώς Εργαζομένων του νομού Αχαΐας.
 
Σε σχετική ανακοίνωση το συντονιστικό της ανοιχτής Παμπατραϊκής Συνέλευσης αναφέρει μεταξύ άλλων:
 
«Την ώρα που η ΔΕΗ ιδιωτικοποιείται, την ίδια ώρα που το ρεύμα ουσιαστικά παρέχετε δωρεάν σε δεκάδες μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις , περισσότερες από 2 χιλιάδες οικογένειες, στην πόλη της Πάτρας, είναι αναγκασμένες να ζουν με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα από τη ΔΕΗ, ενώ χιλιάδες ακόμα άνθρωποι αντιμετωπίζουν τεράστιες δυσκολίες για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, υποχρεώνονται στο να κάνουν διακανονισμούς με την επιχείρηση και σε τελική ανάλυση καταρρακώνουν την ίδια τους την αξιοπρέπεια, παρακαλώντας για να έχουν ένα αγαθό που στις μέρες μας θα πρέπει να θεωρείται αυτονόητο για όλους.»
 
(με πληροφορίες από patrastimes.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 09:38