search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:08
MENU CLOSE

Επίθεση Ομπάμα στο δίκτυο FOX (Video)

03.02.2014 14:38
Επίθεση Ομπάμα στο δίκτυο FOX (Video) - Media

Το Super Bowl κυριάρχησε την Κυριακή στη ζωή των Αμερικανών και ο πρόεδρος Ομπάμα στα πλαίσια του pre game show μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX News με αφορμή τον τελικό του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Το Super Bowl κυριάρχησε την Κυριακή στη ζωή των Αμερικανών και ο πρόεδρος Ομπάμα στα πλαίσια του pre game show μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο FOX News με αφορμή τον τελικό του αμερικάνικου πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.
 
Η σχεδόν δεκάλεπτη συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Μπιλ Ο’ Ράϊλι κινήθηκε σε υψηλούς τόνους αφού οι ερωτήσεις προς τον Μπαράκ Ομπάμα αφορούσαν τις τρεις καυτές πατάτες της προεδρίας του: την επίθεση στην αμερικανική αντιπροσωπεία στην Βεγγάζη τον Σεπτέμβριο του 2012 που είχε ως αποτέλεσμα την δολοφονία του Αμερικανού πρέσβη Κρίστοφερ Στίβενς, το νομοσχέδιο για την υγεία και το ειδικό σάϊτ που φτιάχτηκε για το σκοπό αυτό καθώς και την «επιδρομή» της εφορίας σε συγκεκριμένα γκρουπ ανθρώπων και ομάδες με συντηρητικές ως εξτρεμιστικές ιδέες.
 
Ο πρόεδρος Ομπάμα απάντησε σε όλα, υπερασπίστηκε τις αποφάσεις και τις πράξεις του αλλά οι τόνοι ανέβηκαν τις στιγμές που ο Ο’ Ράϊλι τον διέκοπτε ενώ μιλούσε και είχαν έντονο διάλογο.
 
Όταν ο δημοσιογράφος του επεσήμανε ότι η προεκλογική του εξαγγελία σχετικά με την υγεία «αν σας αρέσει η ασφάλεια που έχετε μπορείτε να την κρατήσετε» ήταν το μεγαλύτερο του λάθος ως προέδρου ο Ομπάμα απέφυγε τον σκόπελο απαντώντας «έχεις μια μεγάλη λίστα με τα λάθη μου Μπιλ αλλά εγώ προτιμώ να ξεπερνώ τα όποια εμπόδια και να επικεντρώνομαι στην επόμενη μέρα» και στο τέλος επιτέθηκε στον Ο’ Ράϊλι και το δίκτυο λέγοντας «πράγματα σαν κι αυτά μένουν στην επιφάνεια επειδή εν πολλοίς εσύ και το κανάλι σου τα «φουσκώνετε» και τα παρουσιάζεται με τον δικό σας τρόπο διαρκώς».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 19:06