search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:42
MENU CLOSE

Ενεργειακές αλήθειες και ψέμματα…

03.02.2014 22:00

Σφαλιάρα στους διαφόρους – εγχώριους και μη – φωστήρες, που υποστηρίζουν ότι το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη είναι υψηλό λόγω ΑΠΕ 

Σφαλιάρα στους διαφόρους – εγχώριους και μη – φωστήρες, που υποστηρίζουν ότι το ενεργειακό κόστος στην Ευρώπη είναι υψηλό λόγω ΑΠΕ και μειώνει στα τάρταρα την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, αποτελεί η πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Energy Economic Developments in Europe που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες ημέρες.

Όπως αναφέρεται, το Πραγματικό Κόστος Ενέργειας για την ευρωπαϊκή βιομηχανία δεν διαφέρει από τη βιομηχανία των ΗΠΑ και είναι μικρότερο από της Κίνας!

Παράλληλα, υπογραμμίζεται ότι οι ΑΠΕ δεν αυξάνουν το κόστος αφού, για παράδειγμα, χώρες με χαμηλή διείσδυση ΑΠΕ (όπως η Γαλλία) εμφανίζουν πολύ μεγάλη αύξηση στο ενεργειακό κόστος, ενώ χώρες, όπως η Δανία, που έχουν πολύ μεγάλη διείσδυση ΑΠΕ εμφανίζουν πολύ χαμηλό Πραγματικό Κόστος Ενέργειας.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:41