search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:51
MENU CLOSE

Στη Βουλή δικογραφία κατά Μπιρμπίλη και άλλων πολιτικών

03.02.2014 18:35
Στη Βουλή δικογραφία κατά Μπιρμπίλη και άλλων πολιτικών - Media

Η βουλή θα  κληθεί να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος  Τίνας Μπιρμπίλη, των  τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπουγά, Αναστάσιου Νεράτζη, του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη  Παπαγεωργίου και του βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρούλη.

 
Η βουλή θα  κληθεί να αναζητήσει τυχόν ποινικές ευθύνες της τέως υπουργού Περιβάλλοντος  Τίνας Μπιρμπίλη, των  τέως υφυπουργών Ανάπτυξης Σταύρου Καλαφάτη, Ιωάννη Μπουγά, Αναστάσιου Νεράτζη, του σημερινού υφυπουργού ΠΕΚΑ Ασημάκη  Παπαγεωργίου και του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Ανάπτυξης και σημερινού βουλευτή Κωνσταντίνου Μουσουρούλη.
 
Η δικογραφία που διαβιβάστηκε μέσω της εισαγγελίας του Αρείου Πάγου στη Βουλή αφορα σε ματαίωση επένδυσης, άνω των 40 εκατομμυρίων ευρώ για εξόρυξη  ζεολίθου στην περιοχή του Έβρου.
 
Η προκαταρκτική έρευνα διενεργήθηκε απο την Εισαγγελία Ορεστιάδας μετά απο μήνυση  κατα των πολιτικών προσώπων που υποβλήθηκε από εκπρόσωπο της εταιρείας Ν. Αλεξανδρίδης και Σία στην οποία τους αποδιδονταν ευθύνες γιατί ματαιώθηκε επένδυση για απευθείας ανάθεση του έργου εξόρυξης ζεολίθου, σε έκταση 161 στρεμμάτων στην περιοχή Πετρωτά του Έβρου.
 
Οι ενέργειες αυτές φέρονται να είχαν ως συνέπεια να προκληθεί ζημιά στην επίμαχη εταιρεία, αλλά και στο Ελληνικό Δημόσιο.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 20:51