search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:19
MENU CLOSE

Θερίζει ζωές το μίγμα που σκότωσε τον Χόφμαν

03.02.2014 18:39
Θερίζει ζωές το μίγμα που σκότωσε τον Χόφμαν - Media

Ο αδόκητος χαμός του Φίλιπ Σέϊμουρ Χόφμαν έγινε η αφορμή ώστε να έρθει στο φως η νέα θανατηφόρα ουσία που θερίζει ναρκομανείς στις ΗΠΑ –επώνυμους και ανώνυμους.

Ο αδόκητος χαμός του Φίλιπ Σέϊμουρ Χόφμαν έγινε η αφορμή ώστε να έρθει στο φως η νέα θανατηφόρα ουσία που θερίζει ναρκομανείς στις ΗΠΑ –επώνυμους και ανώνυμους.
 
Στην πιάτσα το αποκαλούν «Bud Ice» (παγωμένο μπουμπούκι) ή «Theraflu»
(σιρόπι για το κρύωμα) και είναι συνδυασμός ηρωίνης με το παυσίπονο Fentanyl.
Ο συνδυασμός είναι εξαιρετικά επικίνδυνος και θανατηφόρος. Οι αρχές στη βορειοανατολική πλευρά των ΗΠΑ έχουν επιδοθεί σε κυνήγι των εμπόρων που σπέρνουν τον θάνατο, απλώς ο χαμός του βραβευμένου ηθοποιού έφερε το θέμα στην επιφάνεια.
 
Μόνο στην δυτική Πενσιλβάνια τις δύο τελευταίες εβδομάδες έχουν καταγραφεί 22 θάνατοι από υπερβολική δόση και άλλοι 13 στην περιοχή του Ρόουντ Άϊλαντ.
 
Την προηγούμενη εβδομάδα η αστυνομία συνέλαβε 6 «βαποράκια» που κουβαλούσαν πάνω τους σακουλάκια με τη θανατηφόρα ουσία και ελπίζει ότι θα φτάσει σύντομα στην πηγή του κακού. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 10:17