search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:25
MENU CLOSE

INTERAMERICAN και ΠΟΜΙΔΑ συνδράμουν το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων

04.02.2014 10:31
INTERAMERICAN και ΠΟΜΙΔΑ συνδράμουν το Κέντρο Υποδοχής Αστέγων του Δήμου Αθηναίων - Media

Οι δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και για τον φορέα τους, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜIΔΑ), δεν μειώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους που πλήττονται από τη φτώχεια και ιδιαίτερα για τους άστεγους.

Οι δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί για τους ιδιοκτήτες ακινήτων και για τον φορέα τους, την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Ακινήτων (ΠΟΜIΔΑ), δεν μειώνουν το αίσθημα της αλληλεγγύης για τους συνανθρώπους που πλήττονται από τη φτώχεια και ιδιαίτερα για τους άστεγους. Έτσι, η συνεργασία της ΠΟΜΙΔΑ με την INTERAMERICAN  κατά τα τελευταία χρόνια για την ομαδική ασφάλιση των ακινήτων των μελών της Ομοσπονδίας, πήρε από πέρυσι μία ιδιαίτερα κοινωνική διάσταση με την από κοινού οικονομική στήριξη του Κέντρου Υποδοχής Αστέγων  του Δήμου Αθηναίων, που η ασφαλιστική εταιρεία ενισχύει ευρύτερα εδώ και δύο χρόνια μέσω της εταιρικής εκστρατείας «Κατάθεση Αλληλεγγύης, Πράξη Ζωής». 
 
Η ΠΟΜΙΔΑ και η INTERAMERICAN συνέδραμαν, κατά τη διάρκεια του 31ου Πανελληνίου Συνεδρίου των ιδιοκτητών στις ακινήτων, οικονομικά το ΚΥΑΔΑ για το πρόγραμμα σίτισης των αστέγων της πρωτεύουσας για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Τις επιταγές επέδωσαν οι κ. Στράτος Παραδιάς, πρόεδρος της ΠΟΜΙΔΑ και Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών & corporate business της INTERAMERICAN, στον κ. Ν. Κόκκινο, πρόεδρο  του ΚΥΑΔΑ, ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία. Σημειολογικά, η ενέργεια γεφυρώνει κοινωνικά τη σχέση των ιδιοκτητών και των αστέγων, ενώ οικονομικά αντιστοιχεί στον αριθμό των μελών της Ομοσπονδίας που καλύπτονται από το ομαδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
 
Σημειώνεται ότι η ασφαλιστική εταιρεία ήταν χορηγός και του Συνεδρίου της ΠΟΜΙΔΑ, που οργανώθηκε στις 25 Ιανουαρίου. Η INTERAMERICAN παρέχει μέσω ομαδικού συμβολαίου ασφαλιστική κάλυψη ακινήτων με προνομιακούς όρους στα μέλη της ΠΟΜΙΔΑ, ενώ το πρόγραμμα έχει επεκταθεί και στους ιδιοκτήτες ενοικιαζομένων διαμερισμάτων για τουριστική χρήση.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:11