search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 05:08
MENU CLOSE

Δώρισε κατά λάθος θησαυρό

04.02.2014 22:00
Δώρισε κατά λάθος θησαυρό - Media

Καταστήματα με δωρεές ρούχων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι πολλά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ειδικά στις ΗΠΑ υπάρχει ολάκερη αλυσίδα τέτοιων μαγαζιών με την επωνυμία «Goodwill».

Καταστήματα με δωρεές ρούχων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη είναι πολλά σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ειδικά στις ΗΠΑ υπάρχει ολάκερη αλυσίδα τέτοιων μαγαζιών με την επωνυμία «Goodwill».
 
Σε ένα εξ αυτών, στην πόλη Μονρό του Μίσιγκαν, ο υπεύθυνος του καταστήματος Τάϊλερ Γκεντέλιαν ανακάλυψε έναν θησαυρό μέσα  σε διάφορα κοστούμια.
 
Ο 29χρονος ομολόγησε ότι συνήθως δεν ψάχνει τις τσέπες των ρούχων που ο κόσμος αφήνει στο μαγαζί αλλά χθες μαζί με την υπάλληλο Λόρα Πίτσερ είχαν λίγο χρόνο και αποφάσισαν να ψάξουν στις τσέπες μήπως έχουν ξεμείνει κάποια αντικείμενα.
 
Με μεγάλη τους έκπληξη ανακάλυψαν σε μια σειρά από κοστούμια που τους είχαν παραδοθεί πριν από λίγες μέρες μπλε φάκελους σε διάφορες τσέπες. Άνοιξαν τους φακέλους και ανακάλυψαν κολλαριστά χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων. Και όχι ένα και δύο. Η καταμέτρηση έδειξε ότι συνολικά υπήρχαν 43.000 δολάρια στα ρούχα του τελευταίου δωρητή.
 
Ο Γκεντέλιαν ειδοποίησε την αστυνομία για τα ευρήματά του και οι αρχές επικοινώνησαν με τον άνθρωπο που είχε πάει τα ρούχα στο μαγαζί.
Ο δωρητής, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, έμεινε έκπληκτος από το ποσό που βρέθηκε στις τσέπες πρόσφατα θανούντος συγγενή του αφού δεν είχε ιδέα ότι ο μακαρίτης έκρυβε τόσα λεφτά στις τσέπες των ρούχων του.
 
Πήρε λοιπόν μια καθυστερημένη κληρονομιά αλλά τουλάχιστον άφησε τα ρούχα στο κατάστημα. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10