search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:06
MENU CLOSE

«Πως καταστρέψαμε τη χώρα» – ΓΑΠ και Καραμανλής βγάζουν βιβλία…

06.02.2014 08:16
«Πως καταστρέψαμε τη χώρα» - ΓΑΠ και Καραμανλής βγάζουν βιβλία… - Media

Δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής, ετοιμάζονται να αποτυπώσουν στο λογοτεχνικό χαρτί όλα όσα έζησαν την περίοδο που κράταγαν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Καραμανλής, ετοιμάζονται να αποτυπώσουν στο λογοτεχνικό χαρτί όλα όσα έζησαν την περίοδο που κράταγαν στα χέρια τους το τιμόνι της χώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το exedra.gr, σεισμό αναμένεται να προκαλέσει το βιβλίο που ετοιμάζει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου για τη διετή θητεία της κυβέρνησης του.

«Ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να υποστηρίζει ότι οι συνθήκες είναι ώριμες για να μιλήσει με διευθύνσεις και ονόματα για όσους τον υποχρέωσαν να εγκαταλείψει τη θέση του πρωθυπουργού», αναφέρει το δημοσίευμα που κάνει λόγο ότι ο ΓΑΠ «ετοιμάζεται να μιλήσει ανοικτά για βουλευτές του ΠΑΣΟΚ οι οποίοι διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο απειλώντας τον ότι θα τον ρίξουν. Παπανδρεϊκά στελέχη μάλιστα κάνουν λόγο για βουλευτές αποστάτες, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ήταν του κλίματος του Ευάγγελου Βενιζέλου».
 
Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο ΓΑΠ στο βιβλίο του θα αναφερθεί σε «καναλάρχες και παράγοντες των ΜΜΕ και της διαπλοκής, οι οποίοι δεν τον ήθελαν ποτέ στην κυβέρνηση και φρόντισαν να τον “πριονίσουν” από την πρώτη στιγμή».
 
Επιπλέον, όπως αναφέρεται, ο πρώην πρωθυπουργός θα δώσει έμφαση στις απόρρητες συνομιλίες που είχε με κορυφαίους ευρωπαίους ηγέτες και από τις οποίες όπως θα υποστηρίξει κανείς τους δεν ήθελε τη σωτηρία της Ελλάδας από τη χρεοκοπία.
 
Βιβλίο ετοιμάζει (και) ο Καραμανλής…

Ο Κώστας Καραμανλής από την ημέρα που αποχώρησε από την κεντρική πολιτική σκηνή δεν έχει μιλήσει δημόσια για την τελευταία περίοδο της διακυβέρνησης του.

Σύμφωνα με τα parapolitika.gr, ο πρώην πρωθυπουργός ιχνηλατεί ήδη το τοπίο για τη συγγραφή ενός απολογιστικού βιβλίου, στο οποίο θα παραθέτει τη δική του εκδοχή για τα πράγματα και πιθανώς θα παρουσιάζει αθέατες λεπτομέρειες της πενταετίας 2004-2009, αλλά και των σχεδόν 12 χρόνων που έμεινε στο τιμόνι της Ν.Δ. 

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα, «ο κ. Καραμανλής έχει εκμυστηρευθεί εδώ και καιρό την πρόθεσή του αυτή σε κάποιους από τους πλέον στενούς συνομιλητές του, με τους εν λόγω κύκλους να διαμηνύουν πως το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται ακόμη πιο ζεστός στη συγκεκριμένη προοπτική». 
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 07:05