search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:50
MENU CLOSE

Το ΠΑΜΕ στέλνει τρόφιμα και φάρμακα στην Κεφαλονιά

07.02.2014 08:38
Κεφαλονιά: Αρχίζουν οι δευτεροβάθμιοι έλεγχοι  - Media

Χιλιάδες κιλά τροφίμων αλλά και διάφορα φάρμακα θα στείλει το ΠΑΜΕ στην Κεφαλονιά τα οποία κατάφερε να συγκεντρώσει από εργαζόμενους, σωματεία και άλλους φορείς.

Χιλιάδες κιλά τροφίμων αλλά και διάφορα φάρμακα θα στείλει το ΠΑΜΕ στην Κεφαλονιά τα οποία κατάφερε να συγκεντρώσει από εργαζόμενους, σωματεία και άλλους φορείς.
 
Σύμφωνα με την Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ συγκεντρώθηκαν ως πρώτη δόση 500 κιλά ρύζι, 500 κιλά φασόλια, 500 κιλά φακές, 1.000 κιλά μακαρόνια, 1.500 κιλά γάλα και φαρμακευτικό υλικό τα οποία θα σταλούν στο Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς το Σάββατο 8 Φλεβάρη για να διατεθούν στους κατοίκους της περιοχής.
 
Το ΠΑΜΕ καλεί επίσης όλα τα Εργατικά Κέντρα, τις Ομοσπονδίες, τα συνδικάτα, τις λαϊκές επιτροπές και τους άνεργους «να δυναμώσουν την αλληλεγγύη τους συγκεντρώνοντας όσο περισσότερα είδη πρώτης ανάγκης μπορούν».
 
Στο μεταξύ η Επιτροπή Αγώνα Αργοστολίου που συγκροτήθηκε για την διεκδίκηση  λύσεων στα προβλήματα που δημιουργήθηκαν μετά το σεισμό και συσπειρώνεται στο ΠΑΜΕ, θα πραγματοποιήσει σήμερα συγκέντρωση μπροστά από το κτίριο της πρώην νομαρχίας και σε αυτό το πλαίσιο το Εργατικό Κέντρο της περιοχής έχει κηρύξει 4ωρη στάση εργασίας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 11:49