search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:43
MENU CLOSE

Bild: Ο Σαμαράς συζητά με πάθος για τα μέτρα λιτότητας

07.02.2014 15:00
Bild: Ο Σαμαράς συζητά με πάθος για τα μέτρα λιτότητας - Media

Στο «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν» και την «εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του» αναφέρεται ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» Κάι Ντίκμαν.

Στο «πάθος με το οποίο συζητά για τα μέτρα λιτότητας που πρέπει να ληφθούν» και την «εντυπωσιακή αυτοπεποίθηση με την οποία ο Έλληνας πρωθυπουργός αντιμετωπίζει τους επικριτές του» αναφέρεται ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Bild» Κάι Ντίκμαν, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες πήρε συνέντευξη από τον Αντώνη Σαμαρά στην Αθήνα.
 
Ο δημοσιογράφος της Γερμανικής εφημερίδας τον περιγράφει ως αγωνιστή που προσπαθεί για την αποκατάσταση της αξιοπιστίας της χώρας του.
 
Σε βίντεο που αναρτάται στην ιστοσελίδα της εφημερίδας με τίτλο «Έτσι ήταν η συζήτηση με τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά» γίνεται αναφορά στη συνάντηση που είχαν ο κ. Ντίκμαν και ο δημοσιογράφος Πάουλ Ροντσχάιμερ με τον Έλληνα πρωθυπουργό, με τους δύο συντάκτες να μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους.
 
Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι ο κ. Σαμαράς είναι καλά ενημερωμένος και γνώριζε τα πρωτοσέλιδα της ημέρας (ενν. το πρωτοσέλιδο της Bild που ανέφερε ότι οι Έλληνες είναι πιο πλούσιοι από τους Γερμανούς) για τα οποία συζήτησαν, καθώς και για την πρόταση περί επιβολής φόρου επί των περιουσιακών στοιχείων.


Οι δημοσιογράφοι της Bild που πήραν συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά

Ο κ. Σαμαράς αμφισβήτησε τα στοιχεία που ανέφερε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα σχετικά με τον υπολογισμό του ύψους των περιουσιακών στοιχείων και εμφανίστηκε αισιόδοξος, δηλώνοντας ότι η Ελλάδα βρίσκεται σε καλό δρόμο και δεν επιθυμεί νέο πακέτο βοήθειας.
 
Το βίντεο καταλήγει με την επισήμανση ότι ο κ. Σαμαράς, κοιτώντας ένα μισογεμάτο ποτήρι με νερό, σημείωσε ότι το ποτήρι που πριν από λίγο καιρό ήταν μισοάδειο, είναι τώρα μισογεμάτο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24