search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Μηνύουν Γεωργιάδη και Βρούτση οι κάτοικοι της Μήλου

09.02.2014 08:47
Μηνύουν Γεωργιάδη και Βρούτση οι κάτοικοι της Μήλου - Media

Σε απόγνωση κάτοικοι και φορείς της Μήλου από την πολιτική εξαθλίωσης στο χώρο της υγείας στο νησί, αποφάσισαν να μηνύσουν του υπουργούς Υγείας και Εργασίας.

Σε απόγνωση κάτοικοι και φορείς της Μήλου από την πολιτική εξαθλίωσης στο χώρο της υγείας στο νησί, αποφάσισαν να μηνύσουν του υπουργούς Υγείας και Εργασίας.

Πριν λίγες ημέρες, στις 18 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας για την κατάσταση των υπηρεσιών υγείας και για να μην κλείσει το ΙΚΑ στο νησί.

Αποφασίστηκε τότε να αποσταλεί ψήφισμα διαμαρτυρίας της Μήλου προς τους: Ιωάννη Βρούτση, Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, Ροβέρτο Σπυρόπουλο, Διοικητή του ΙΚΑ και Άδωνη Γεωργιάδη, Υπουργό Υγείας.

Χθες, Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, οι κάτοικοι,  διαπιστώνοντας ότι οι διαμαρτυρίες και οι εκκλήσεις τους δεν ήταν παρά "φωνή βοώντος εν τη ερήμω", αποφάσισαν να μηνύσουν τους υπουργούς, Υγείας και Εργασίας.

Μετά από τη συζήτηση με θέμα «Περαιτέρω ενέργειες για στελέχωση του Κέντρου Υγείας Μήλου και ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του Υποκαταστήματος ΙΚΑ Μήλου» μεταξύ Συλλογικών Φορέων Μήλου και Συνέδρων Εργατικού Κέντρου Μήλου αποφάσισαν τα εξής :

· Μήνυση στους Υπουργούς Υγείας  Άδωνη Γεωργιάδη και Εργασίας  Ιωάννη Βρούτση, από τον Δήμο Μήλου και όλους τους Φορείς Μήλου.

· Συντονισμός με τα νησιά που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα με τη Μήλο.

· Αποστολή αντιπροσωπείας στους Υπουργούς και απαίτηση λύσης των προβλημάτων υγείας και ασφάλειας.

Πηγή: naxosnews

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:17