search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 11:01
MENU CLOSE

Δεν έχουν τέλος οι μετασεισμοί στην Κεφαλονιά

09.02.2014 09:35
Δεν έχουν τέλος οι μετασεισμοί στην Κεφαλονιά - Media

Συνεχής μετασεισμική δραστηριότητα παρατηρείται στο νησί της Κεφαλονιάς που μετρά τις πληγές του. Νέα δόνηση 4.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το πρωί της Κυριακής.

 
Συνεχής μετασεισμική δραστηριότητα παρατηρείται στο νησί της Κεφαλονιάς που μετρά τις πληγές του. Νέα δόνηση 4.4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ το πρωί της Κυριακής.

Οι αριθμοί που προκύπτουν από την σεισμική δραστηριότητα που σημειώνεται τις τελευταίες δύο εβδομάδες στην ευρύτερη περιοχή της Κεφαλονιάς σοκάρουν καθώς έχουν σημειωθεί περισσότεροι από 1400 μετασεισμοί 

Το μεσημέρι αναμένεται ο κατάπλους του κρουαζιερόπλοιου το οποίο έχει την δυνατότητα φιλοξενίας 600 πολιτών. Οι κάτοικοι του νησιού, όπως λένε έχουν συνηθίσει, να ζουν με το φαινόμενο και δεν πανικοβάλλονται κάθε φορά που η μετασεισμική δραστηριότητα είναι πιο έντονη.

Η νύχτα στο Ληξούρι κύλησε με τους σεισμόπληκτους μέσα στα αυτοκίνητα, το κλειστό Γυμναστήριο και σε κάποια αντίσκηνα.

Υπενθυμίζεται πως μη κατοικήσιμα κρίθηκαν τα 1.400 από τα 3.000 σπίτια που έχουν ελεγχθεί στην Κεφαλονιά, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε το Σάββατο στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του ΤΕΕ Κεφαλονιάς – Ιθάκης Σταύρος Τραυλός.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 10:58