search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11
MENU CLOSE

Δέσποινα Βανδή: Η διαφορά της… φωνής

10.02.2014 22:00
Δέσποινα Βανδή: Η διαφορά της… φωνής - Media

Στα περισσότερα τάλεντ σόου η κριτική επιτροπή έχει ένα ύφος τόσο σοβαρό σαν να επρόκειτο να απονείμει το Νομπέλ Χημείας και όχι να ανακηρύξει τον νικητή ενός τηλεπαιχνιδιού.

Στα περισσότερα τάλεντ σόου η κριτική επιτροπή έχει ένα ύφος τόσο σοβαρό σαν να επρόκειτο να απονείμει το Νομπέλ Χημείας και όχι να ανακηρύξει τον νικητή ενός τηλεπαιχνιδιού. Άνθρωποι της τηλεόρασης οι περισσότεροι, συχνά οι ίδιοι οι οποίοι ανακυκλώνονται σε διάφορες εκπομπές, σχολιάζοντας άλλα πρόσωπα της τηλεόρασης, στήνονται ως αυτονόητοι ειδήμονες, χωρίς όμως να δικαιολογείται από τίποτα, ούτε καν από τα λόγια τους, το ύφος εκατό καρδιναλίων το όποιο έχουν. Στο «The voice», αντιθέτως, οι κριτές είναι φυσικότατοι και σέβονται τον διαγωνιζόμενο. Η Δέσποινα Βανδή φιλικότατη, λίγο «μητρική» όταν αντικρίζει ένα πολύ νεαρό πρόσωπο, φροντίζει πάντα να έχει έναν καλό λόγο για τον καθένα και να εξηγεί γιατί επέλεξε ή απέρριψε κάποιον, χωρίς ίχνος βεντετισμού, με τη σιγουριά δηλαδή ενός ανθρώπου που ξέρει τη δουλειά του, έχει διαγράψει μια πορεία και δεν χρειάζεται να παριστάνει τίποτα.

 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 19:11