search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:43
MENU CLOSE

Τον πυροβόλησε στο στόμα για οικονομικές διαφορές

10.02.2014 11:07
Τον πυροβόλησε στο στόμα για οικονομικές διαφορές - Media

Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών.

Τον πανικό σκόρπισαν πυροβολισμοί το πρωί της Δευτέρας στην περιοχή της Θερίσσου όπου σημειώθηκε άγρια συμπλοκή μεταξύ δυο ανδρών. Οι δυο άνδρες φαίνεται πως είχαν διαφορές με αποτέλεσμα πάνω στον καυγά να βγουν τα όπλα. Οι λόγοι που οδήγησαν στην αιματηρή συμπλοκή διερευνώνται ωστόσο φαίνεται πως ήταν οικονομικοί καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο τραυματίας ήταν ενοικιαστής καταστήματος ιδιοκτησίας του δράστη.
 
Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας – ηλεκτρολόγος στο επάγγελμα- ενώ στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματία προκειμένου να τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο άνδρας φέρεται να έχει τραυματιστεί στο στόμα από όπλο 22 χιλιοστών ωστόσο η κατάσταση της υγείας του είναι εκτός κινδύνου.
 
Μάλιστα ο τραυματίας φέρεται να κατονόμασε τον δράστη αναφέροντας ότι κατάγεται από χωριό κοντά στο Ηράκλειο. Άνδρες της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν στο σημείο ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη
 
 
Πηγή: cretalive.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 09:42