search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 14:01
MENU CLOSE

Τέσσερεις συλλήψεις από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής στο Γκύζη

10.02.2014 15:41

Στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων κουρδικής καταγωγής προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Γκύζη.

 
Στη σύλληψη τεσσάρων Τούρκων κουρδικής καταγωγής προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, κατά τη διάρκεια μεγάλης επιχείρησης της Αντιτρομοκρατικής στην περιοχή του Γκύζη.
 
Οι άνδρες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν σε διαμέρισμα στην οδό Γενναδίου.
 

Από της έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα βρέθηκαν βρέθηκαν ένα καλάσνικοφ, τρεις γεμιστήρες, ένα πιστόλι των 7,65, ένα πιστόλι browning των 7.65, ένα πιστόλι cz, ένας σιγαστήρας, ένα υποπολυβόλο scorpion και ένα mini uzi των εννέα χιλιοστών, καθώς και πλήθος σφαιρών διαφόρων διαμετρημάτων.
 
Οι αρχές βρήκαν και εκρηκτικά όπως έξι κιλά και 300 γραμμάρια ζελατοδυναμίτιδας σε μασούρια και δύο χειροβομβίδες f1.
 
Επίσης βρέθηκαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές, χάρτες της Αθήνας, της Αλεξανδρούπολης, της Τουρκιάς ενώ εντοπίστηκε και φωτογραφικό υλικό του Επαναστατικού Λαϊκού Απελευθερωτικού Κόμματος-Μετώπου.

Οι συλληφθέντες, που παρακολουθούνταν επί τέσσερεις μήνες, είναι μέλη γνωστής τρομοκρατικής οργάνωσης «Επαναστατικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Μέτωπο» (DHKPC) που είναι η υπ’ αριθμόν ένα τρομοκρατικής οργάνωσης στην Τουρκία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 13:59