search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:37
MENU CLOSE

Τα σκουπίδια στην υπηρεσία της «ανάπτυξης»

10.02.2014 16:06
Τα σκουπίδια στην υπηρεσία της «ανάπτυξης» - Media

Νέα πηγή εθνικού πλούτου, που θα φέρει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας θεωρεί τα απορρίμματα ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.

 
Νέα πηγή εθνικού πλούτου, που θα φέρει επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας θεωρεί τα απορρίμματα ο υπουργός ΠΕΚΑ, Γιάννης Μανιάτης.
 
Συγκεκριμένα, σε ημερίδα για τον εθνικό σχεδιασμό πρόληψης, παραγωγής και διαχείρισης αποβλήτων που διοργάνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ), ο Γιάννης Μανιάτης τόνισε:
 
«Θα υπάρχει ανταποδοτικότητα στον πολίτη, συγχρηματοδότηση δημόσιου και ιδιωτικού τομέα για τη δημιουργία νέων μονάδων, επενδύσεις για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και μείωση του όγκου των απορριμμάτων, προκειμένου τα ίδια τα απορρίμματα να αποτελέσουν νέα πηγή εθνικού πλούτου».
 
Από την πλευρά του, ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης χαρακτήρισε ως βασική προϋπόθεση την ανάπτυξη μίας νέας κουλτούρας από πλευράς των πολιτών και την υπεύθυνη στάση όλων των κομμάτων της βουλής, επισημαίνοντας ταυτόχρονα την ανάγκη για ειλικρίνεια, αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ της κεντρικής διοίκησης, της τοπικής και της περιφερειακής αυτοδιοίκησης και της κοινωνίας των πολιτών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 08:35