search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:26
MENU CLOSE

Καπερνάρος: Η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών άλλαξε μετά από παρέμβαση (Video)

11.02.2014 08:51
Καπερνάρος: Η λίστα με τα ονόματα των βουλευτών άλλαξε μετά από παρέμβαση (Video) - Media

Η αρχική λίστα με τα ονόματα  «ήταν άλλη και είχε ονόματα μόνο βουλευτών της ΝΔ», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Βασίλης Καπερνάρος,  υποστηρίζοντας ότι «μετά από παρέμβαση άλλαξε». Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται».

Η αρχική λίστα με τα ονόματα  «ήταν άλλη και είχε ονόματα μόνο βουλευτών της ΝΔ», δήλωσε ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Βασίλης Καπερνάρος,  υποστηρίζοντας ότι «μετά από παρέμβαση άλλαξε». Ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται».
 
Στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΑΝΤ1 μίλησαν ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Βασίλης Καπερνάρος και ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας για την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και αφορά τρεις βουλευτές που φέρονται να ελέγχονται για μεταφορά χρημάτων στο εξωτερικό.
 
Ο Βασίλης Καπερνάρος ανέφερε ότι η αρχική λίστα με τα ονόματα των βουλευτών «ήταν άλλη και είχε ονόματα μόνο βουλευτών της ΝΔ», ενώ, όπως υποστήριξε, «μετά από παρέμβαση άλλαξε». Μεταξύ άλλων, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. είπε ότι αν θα είναι υποψήφιος ή όχι στην Αθήνα, θα αποφασιστεί στη σημερινή Κοινοβουλευτική Ομάδα.


 
Από την πλευρά του ο βουλευτής της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας δήλωσε ότι «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια πάντα βρίσκει τρόπο να φαίνεται». Ο βουλευτής της ΝΔ διευκρίνισε ότι η οικογένειά του «εκποίησε παραλιακό οικόπεδο, στο οποίο ήταν συνιδιοκτήτης και έστειλαν τα λεφτά στην Κύπρο».
 
Ωστόσο, όπως ανέφερε, πέντε μήνες πριν γίνει βουλευτής το ποσό που του αναλογούσε επέστρεψε σε ελληνικές τράπεζες και, μετά από λίγους μήνες, όπως είπε, το ίδιο έπραξαν και οι γονείς του.
 
Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ο Χάρης Θεοχάρης τον διαβεβαίωσε ότι θα βγει άμεσα το πόρισμα. «Η ΝΔ, όταν τίθεται θέμα ηθικής και αξιών και πρέπει να διαγράψει κάποιον το κάνει και, όταν το δίκιο είναι με το μέρος κάποιου, όπως στην περίπτωση μου, τον υπερασπίζεται, όπως έκανε χθες με το πρόσωπό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
Μεταξύ άλλων, ο κ. Κικίλιας επισήμανε ότι, όταν η κυβερνητική πλειοψηφία είναι 153 βουλευτές και ξαφνικά για τρεις βουλευτές της ΝΔ βγαίνει αυτό, τίθενται ερωτήματα και όταν, μετά από λίγες ώρες, καταρρίπτεται, αυτά τα ερωτήματα αυξάνονται, υπογραμμίζοντας ότι στην περιπέτειά του ως υποψήφιος Περιφερειάρχης είχε τέτοιες ενδείξεις.

 

(Τα βίντεο είναι από το enikos.gr)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:25