search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:00
MENU CLOSE

Σκότωσε τη μητέρα του με βαράκι (Video)

11.02.2014 22:00
Σκότωσε τη μητέρα του με βαράκι (Video) - Media

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 16χρονος Μπραντ Τζορτζ έκανε επείγουσα κλήση στην αστυνομία του Σιάτλ ότι γυρίζοντας σπίτι από το σχολείο είχε βρει την εξώπορτα ανοικτή και φοβόταν να μπει μέσα.
 

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο 16χρονος Μπραντ Τζορτζ έκανε επείγουσα κλήση στην αστυνομία του Σιάτλ ότι γυρίζοντας σπίτι από το σχολείο είχε βρει την εξώπορτα ανοικτή και φοβόταν να μπει μέσα.
 
Οι αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο και μπαίνοντας στο σπίτι ανακάλυψαν το πτώμα της θετής μητέρας του. Η 37χρονη Τζορτζίνα Λάπσοου, είχε υιοθετήσει το παιδί δέκα χρόνια πριν, βρέθηκε στο δωμάτιο της με το κεφάλι της σχεδόν πολτοποιημένο. Ανακάλυψαν ότι το όργανο του εγκλήματος ήταν ένα βαράκι και ξεκίνησαν τις έρευνες.
 
Η φύση της δολοφονίας έδειχνε βαθύ μίσος και δεν ήταν συνηθισμένο έγκλημα που συνοδεύει μια ληστεία. Την ώρα που ο 16χρονος, δίπλα στις δύο αδερφές του, έδινε δακρύβρεκτη συνέντευξη στα μήντια λέγοντας «δεν ξέρω ποιος θα μπορούσε να έχει κάνει ένα τέτοιο φρικιαστικό έγκλημα», η έρευνα των αρχών αποκάλυπτε πολλά κενά στην ιστορία του.
 
Την επομένη αποφάσισαν ότι είχαν αρκετά στοιχεία ώστε να τον συλλάβουν ως τον υπ’ αριθμόν ένα ύποπτο για τον φόνο.
Στην ανάκριση ο νεαρός έσπασε και ομολόγησε. Ότι είχε σταματήσει να παίρνει τα φάρμακά του από την 1η Φεβρουαρίου, πως φοβόταν ότι η μητέρα του τον δηλητηρίαζε με χλωρίνη και ότι έπρεπε να προστατεύσει τον εαυτό του.
 
Μπήκε λοιπόν στο δωμάτιο της όταν εκείνη κοιμόταν και μόλις την άκουσε να ροχαλίζει, της επιτέθηκες και την σκότωσε.
Στη συνέχεια καθάρισε τα αίματα από το βαράκι με το οποίο γυμναζόταν και την επομένη πήγε στο σχολείο. Όταν γύρισε σπίτι έστησε την ιστορία του αλλά δεν έγινε πιστευτή. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 00:59