search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:09
MENU CLOSE

Ψάχνουν τη «χαμένη» ρουκέτα στη Βαρυμπόμπη

11.02.2014 14:13
varibobh1392142337

Στη Βαρυμπόμπη μεταβαίνει κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής για να ερευνήσει τον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz, μετά την αναφορά στην προκήρυξη της οργάνωσης  «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που έφτασε στο «Ποντίκι», η οποία κάνει λόγο για μη επιτυχές χτύπημα με ρουκέτες.

 
Στη Βαρυμπόμπη βρίσκεται κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής για να ερευνήσει τον περιβάλλοντα χώρο των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz, μετά την αναφορά στην προκήρυξη της οργάνωσης  «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που έφτασε στο «Ποντίκι», η οποία κάνει λόγο για μη επιτυχές χτύπημα με ρουκέτες.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του STAR, εντοπίστηκε κρατήρας στην στην οδό Χρυσάμπου στην Κάτω Κηφισιά, 300 μέτρα πίσω από την αντιπροσωπεία της Mercedes.

Η επίθεση όπως περιγράφεται με λεπτομέρειες στην προκήρυξη δεν έγινε γνωστή από τις αρχές ή την εταιρία.
 
Σύμφωνα με την προκήρυξη, έγινε αποτυχημένη προσπάθεια εκτόξευσης 2 ρουκετών κατά των εγκαταστάσεων. Η πρώτη δεν πυροδοτήθηκε λόγω αστοχίας υλικού και η δεύτερη είτε έπληξε και στόχο και το χτύπημα αποσιωπήθηκε είτε αστόχησε λόγω λανθασμένης επιλογής σημείου βολής.
 
Το επίμαχο σημείο από την προκήρυξη:
 
Επίσης, στο πλαίσιο εκστρατείας εναντίον της Γερμανικής καπιταλιστικής μηχανής, επιλέξαμε να βάλουμε με εκτοξευτήρα ρουκετών κατά των κτηριακών εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz που βρίσκονται στη περιοχή της Βαρυμπόμπης. Την Κυριακή 12-01-14 και ώρα περίπου 23.00 καταφέραμε να προσεγγίσουμε το στόχο χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί κι αυτή τη φορά προσπαθήσαμε να μην έχουμε μια επανάληψη της περσινής ατυχίας έξω απ' τα γραφεία της Ν.Δ. παρά το γεγονός ότι πλησιάσαμε αυτό το ενδεχόμενο. Και αυτό γιατί και η πρώτη απόπειρα εκτόξευσης ρουκέτας κατά των γραφείων της Mercedes απέτυχε και πάλι λόγω αστοχίας υλικού, όμως αυτή τη φορά επιστρατεύθηκε και η δεύτερη ρουκέτα που φέραμε μαζί μας και η οποία τελικά πυροδοτήθηκε κανονικά και διέγραψε την προσχεδιασμένη διαδρομή. Το γεγονός ότι ακόμα κι όταν γράφεται αυτό το κείμενο η επίθεσή μας αυτή δεν έχει γίνει – με οποιονδήποτε τρόπο – γνωστή στις διωκτικές αρχές και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μας οδηγεί στα εξής συμπεράσματα: είτε έχει γίνει μια άθλια απόπειρα συγκάλυψης της ενέργειας (η οποία θα διαφανεί τις επόμενες μέρες μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης) είτε λόγω δικής μας λανθασμένης επιλογής σημείου βολής (πιθανόν μακριά απ’ το στόχο) η ρουκέτα δεν διένυσε την επιθυμητή απόσταση και βρίσκεται περιμετρικά των εγκαταστάσεων της Mercedes – Benz.
 
Ολόκληρο το κείμενο της προκήρυξης μπορείτε να το δείτε ΕΔΩ.

Οχήματα και εξοπλισμός του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 21:08