search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:46
MENU CLOSE

Αλισβερίσι ναρκωτικών ουσιών ανάμεσα σε τάφους!

11.02.2014 15:52
Δήμος Τρικκαίων: «Ξεθάψτε τους νεκρούς σας…» - Media

Σημείο διακίνησης ναρκωτικών έχει γίνει το νεκροταφείο της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως σχεδόν κάθε βράδυ γίνονται μάρτυρες αγοραπωλησιών.

Σημείο διακίνησης ναρκωτικών έχει γίνει το νεκροταφείο της Παναγίας Αλεξιώτισσας στην Πάτρα, με τους κατοίκους να καταγγέλλουν πως σχεδόν κάθε βράδυ γίνονται μάρτυρες αγοραπωλησιών.
 
Σύμφωνα με πηγές, οι διακινητές κρύβουν μικρές συσκευασίες ναρκωτικών, κυρίως κοντά στα καντήλια ή σε σημεία ανάμεσα στα κενοτάφια, τα οποία οι «ενδιαφερόμενοι» έχουν ενημερωθεί για την ακριβή θέση τους και τα παραλαμβάνουν…
 
Οι κάτοικοι της περιοχής καταγγέλλουν πως καθημερινώς στην πλατεία απέναντι από το νεκροταφείο ή και στους γύρω δρόμους, γίνονται μάρτυρες εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών, με το αλισβερίσι των ουσιών να πραγματοποιείται μπροστά στα μάτια τους και σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, μάρτυρες τέτοιων περιστατικών έχει τύχει να γίνονται και μικρά παιδιά.
 
Οι κάτοικοι εμφανίζονται αποφασισμένοι να πάρουν μέτρα τόσο για το θέμα της διακίνησης ναρκωτικών όσο και για την έξαρση των κλοπών και των διαρρήξεων, ενώ ζητούν από την Αστυνομία να ενισχύσει τις περιπολίες προκειμένου να ενισχυθεί και λίγο το αίσθημα ασφάλειας.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 18:41