search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:21
MENU CLOSE

Διασπασμένη η Ν.Δ. στο Δήμο Αθήνας

11.02.2014 17:46
Διασπασμένη η Ν.Δ. στο Δήμο Αθήνας - Media

Την ανάγκη φιλοτιμία ποιεί ο Αντώνης Σαμαράς και μπροστά στον προφανή εμφύλιο στην Α΄ Αθήνας αρνήθηκε πριν λίγο από το περιστύλιο της Βουλής να σχολιάσει την διπλή «κάθοδο» από Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο στο δήμο της Αθήνας.

 
Την ανάγκη φιλοτιμία ποιεί ο Αντώνης Σαμαράς και μπροστά στον προφανή εμφύλιο στην Α΄ Αθήνας αρνήθηκε πριν λίγο από το περιστύλιο της Βουλής να σχολιάσει την διπλή «κάθοδο» από Νικήτα Κακλαμάνη και Άρη Σπηλιωτόπουλο στο δήμο της Αθήνας.
 
Όταν τον ρώτησαν οι δημοσιογράφοι στο καφενείο της Βουλής τι γίνεται με τις υποψηφιότητες αρκέστηκε, βουτώντας με εκνευρισμό το κουλούρι στo πικρό τσάι του, στο σιβυλλικό «όποιος καταθέτει, καταθέτει».


 
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κακλαμάνη, παρότι ο ίδιος μόλις χτες είχε πει από τον «Σκάϊ», ότι θα περιμένει νέα συνάντηση με τον Σαμαρά, πριν κάνει οποιαδήποτε δημόσια δήλωση. Είχε πάντως ξεκόψει ότι δεν θεωρεί την υποψηφιότητα Άρη καλύτερη από τη δική του.
 
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ευθύς μόλις έμαθε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος καταθέτει τη δική του δήλωση έσπευσε να βγάλει την εξής ανακοίνωση :
 
«Καταθέτω επίσημα, στις Αθηναίες και στους Αθηναίους, την υποψηφιότητά μου για το δήμο της πόλεως των Αθηναίων.
 
Το πρόγραμμα της ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης, της οποίας θα ηγηθώ, θα παρουσιαστεί δημόσια, σε ανοιχτή εκδήλωση, στο προσεχές μέλλον.
 
Η αγάπη μου για την Αθήνα δεν είναι ευκαιριακή. Για μένα ήταν, είναι και θα είναι Πρώτα, η Αθήνα» 
 
Λίγα λεπτά αργότερα ο κ. Σπηλιωτόπουλος, που θα έχει την επίσημη στήριξη της Συγγρού, δήλωνε στις κάμερες παρών στη μάχη της Αθήνας; « την πόλη που ζούμε την αγαπάμε» είπε συγκεκριμένα.


 
Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δημοσκοπήσεις για τους υποψηφίους στην Ά Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, έδιναν περίπου ένα 10% σε όλους, με ελαφρά πρώτο το Νικήτα Κακλαμάνη.

Πολύδωρας: «Σκέφτομαι να στηρίξω Κακλαμάνη»
 
Ανοιχτό άφησε ο Βύρων Πολύδωρας το ενδεχόμενο το κόμμα του «Ένωση για την Πατρίδα και τον Λαό» να στηρίξει την υποψηφιότητα του Νικήτα Κακλαμάνη για το δήμο της Αθήνας.

Μιλώντας στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, ανέφερε ότι η στήριξή του προς τον Κακλαμάνη δεν είναι ακόμα επίσημη απόφαση αλλά μια αρχική σκέψη. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 12:20