search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:24
MENU CLOSE

Πορεία αντιεξουσιαστών προς το σπίτι του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ.

11.02.2014 19:03
Πορεία αντιεξουσιαστών προς το σπίτι του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. - Media

Διαδήλωση προς το σπίτι του αρχηγού της Αστυνομίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Διαδήλωση προς το σπίτι του αρχηγού της Αστυνομίας πραγματοποίησαν το μεσημέρι άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.
 
Περίπου 100 άτομα διαδήλωσαν στον Βύρωνα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχείς κατ΄ οίκον έρευνες της Αντιτρομοκρατικής.

Όπως αναφερόταν, μεταξύ άλλων, στο κείμενο που μοίραζαν, «από τις 21 Γενάρη έχει ξεκινήσει μια διαρκώς εξελισσόμενη κατασταλτική επιχείρηση με πολλές δεκάδες εισβολών και έρευνες σε σπίτια αναρχικών, αντιεξουσιαστών και άλλων αγωνιστών, σε ολόκληρη τη χώρα.
 
Εισαγγελείς παραχωρούν άδειες, με αφορμή άλλοτε τον εντοπισμό του Χρ. Ξηρού και άλλοτε "ανώνυμες καταγγελίες για οπλισμό" στα κλιμάκια της Αστυνομίας, που πλιατσικολογούν και κατάσχουν κατά βούληση προσωπικά αντικείμενα από σπίτια αγωνιστών, προσβάλλοντας κάθε έννοια προσωπικού χώρου, με θεαματικές επιχειρήσεις που συνεχίζονται μέχρι και σήμερα».
 
«Στις κατασταλτικές επιθέσεις και φρονηματικές διώξεις του κράτους οφείλουμε να αντιτάξουμε ένα πλατύ μέτωπο κοινωνικών και ταξικών αντιστάσεων από τα κάτω. Να μείνουμε ανυποχώρητοι για την ανατροπή του καθεστώτος της εκμετάλλευσης και της καταπίεσης, για την κοινωνική επανάσταση, τη διεκδίκηση μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας. Να αντιστρέψουμε το φόβο προς το μέρος τους», κατέληγε το κείμενο. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 10:23