search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:08
MENU CLOSE

Εξαιρούνται οι κάτοικοι του Ωρωπού από την αύξηση των διοδίων

11.02.2014 19:22
Εξαιρούνται οι κάτοικοι του Ωρωπού από την αύξηση των διοδίων - Media

Την εξαίρεση των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων του Ωρωπού από την αύξηση των διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας ανακοίνωσε η κοινοπραξία Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.

Την εξαίρεση των οχημάτων των μόνιμων κατοίκων του Ωρωπού από την αύξηση των διοδίων στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας ανακοίνωσε η κοινοπραξία Νέα Οδός, που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο.
 
Οι μόνιμοι κάτοικοι θα πληρώνουν δηλαδή 2,10 ευρώ, ανά διέλευση, από την πρώτη διέλευση. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση της κοινοπραξίας, «αποκλειστικά για τους μονίμους κατοίκους Ωρωπού και μέσω του ειδικού προγράμματος Fast Pass Oropos, τα οχήματα κατηγορίας 2 των μόνιμων κατοίκων, θα πληρώνουν στο σταθμό διοδίων Αφιδνών με χρήση του ηλεκτρονικού πομποδέκτη Fast Pass, 2,10 ευρώ ανά διέλευση, από την πρώτη διέλευση. Δηλαδή, τιμή διοδίου ακριβώς στο επίπεδο που ήταν πριν τις αυξήσεις. 

Η διαδικασία εγγραφής των μονίμων κατοίκων στο ειδικό εκπτωτικό πρόγραμμα Fast Pass Oropos, θα πραγματοποιείται μέσω των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (Κ.Ε.Π.) του Δήμου Ωρωπού, στα οποία θα βρίσκονται υπάλληλοι της Νέας Οδού για να εξυπηρετήσουν τους ενδιαφερόμενους.»
 
Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Κυριακής κάτοικοι του Ωρωπού και των γύρω περιοχών έβαλαν φωτιά σε ένα κουβούκλιο των διοδίων της Μαλακάσας, στο πλαίσιο διαμαρτυρίας για τις νέες υπέρογκες αυξήσεις στη τιμή των διοδίων.
 
Η ενέργεια αυτή οδήγησε στη σύλληψη του δημάρχου του Ωρωπού και 8 ακόμη πολιτών, ανάμεσά τους και μελών του δημοτικού συμβουλίου, με κατηγορίες που αφορούν διατάραξη κοινής ειρήνης, διατάραξη συγκοινωνιών και προτροπή σε τέλεση πλημμελήματος. 
 
Οι συλληφθέντες αφέθηκαν σήμερα ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους, ενώ ορίστηκε τακτική δικάσιμος για τις 3 Απριλίου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:08