search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:00
MENU CLOSE

Η δασκάλα του σεξ (Video)

12.02.2014 08:45
Η δασκάλα του σεξ (Video) - Media

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης ενηλίκων με ανήλικους είναι, δυστυχώς, σύνηθες φαινόμενο. Πολλές περιπτώσεις βιασμών βγαίνουν στο φως διαρκώς αλλά η συγκεκριμένη είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες.

Οι περιπτώσεις σεξουαλικής συνεύρεσης ενηλίκων με ανήλικους είναι, δυστυχώς, σύνηθες φαινόμενο. Πολλές περιπτώσεις βιασμών βγαίνουν στο φως διαρκώς αλλά η συγκεκριμένη είναι λίγο διαφορετική από τις άλλες.
 
Η Μέρεντιθ Πάουελ ήταν καθηγήτρια μαθηματικών σε λύκειο της Τακόμα, μιας πόλης 50 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Σιάτλ. Το πώς μια 24χρονη που μόλις τελείωσε τις σπουδές της κατάφερε να πάρει μια τέτοια θέση είναι άγνωστη λεπτομέρεια αλλά ενίοτε οι λεπτομέρειες είναι σημαντικές.
 
Η κοπέλα αποδείχτηκε νυμφομανής και κατηγορήθηκε ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τους μαθητές μέσα στο σχολείο. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, τα «θύματα» της ήταν δύο 15χρονοι νεαροί. Στον έναν έκανε στοματικό έρωτα μέσα στην τάξη (όταν ήταν άδεια) και με τον άλλο ολοκλήρωσαν τη σχέση μέσα σε μια αποθήκη του σχολείου.
 
Ασυγκράτητη η 24χρονη καθηγήτρια έστειλε σε έναν άλλο μαθητή, έναν 17χρονο, ερωτικά μηνύματα και γυμνές φωτογραφίες της. Για κάποιο λόγο ο νεαρός δεν δελεάστηκε και έδειξε το περιεχόμενο στην κοπέλα του. Εκείνη ήταν που κατήγγειλε την Πάουελ, παρότι η αποστολές της ζήτησε συγγνώμη για την σεξουαλική παρενόχληση του φίλου της.
 
Στην ανάκριση η Πάουελ παραδέχτηκε τις πράξεις της αλλά αρνήθηκε τις κατηγορίες για βιασμό και κακοποίηση ανηλίκων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57