search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:40
MENU CLOSE

Έσωσαν τα ελαφάκια από την παγωμένη λίμνη (Video)

12.02.2014 22:00
Έσωσαν τα ελαφάκια από την παγωμένη λίμνη (Video) - Media

Ένα συγκινητικό βίντεο σαρώνει το διαδίκτυο με την διάσωση δύο μικρών ελαφιών που είχαν παγιδευτεί σε μια παγωμένη λίμνη στη Μινεσότα.

Ένα συγκινητικό βίντεο σαρώνει το διαδίκτυο με την διάσωση δύο μικρών ελαφιών που είχαν παγιδευτεί σε μια παγωμένη λίμνη στη Μινεσότα.
 
Στην βόρεια πολιτεία των ΗΠΑ οι θερμοκρασίες είναι πολικές αυτόν τον ιδιαίτερα βαρύ χειμώνα και οι συνθήκες είναι δύσκολες για τα ζωντανά.
 
Η λίμνη Άλμπερτ Λι είχε γίνει ολόκληρη ένα τεράστιο… παγοδρόμιο και τα δύο ελαφάκια πρέπει να είχαν μείνει για μέρες παγιδευμένα αφού όταν τα βρήκαν οι σωτήρες τους, είχαν ξεμείνει από δυνάμεις.
 
Ο Ντάγκλας Κένισον και ο γιός του Άρθουρ βρήκαν τα ελάφια και ξεκίνησαν την προσπάθεια διάσωσης. Πήγαν στο κέντρο της λίμνης με τα ειδικά χόβερκραφτ και αποφάσισαν να κάνουν ένα πρωτότυπο… σκι για να απεγκλωβίσουν τα δύο τρομαγμένα ζωντανά.
 
«Ετοιμάσου για βόλτα Μπάμπι», ακούγεται να λέει ο Ντάγκλας την ώρα που ετοιμάζει το ένα από τα δύο ελάφια για την βόλτα του.
 
Τα έδεσαν λοιπόν με σκοινιά και τα έσυραν μέχρι τις όχθες της λίμνης όπου τα ελαφάκια, πατώντας πλέον σε στέρεο έδαφος κατάφεραν να σταθούν στα πόδια τους και να εξαφανιστούν στο δάσος.
 
Λίγο αργότερα, πατέρας και γιός επέστρεψαν στη λίμνη και έσωσαν ένα ακόμη ελάφι που είχε παγιδευτεί στον πάγο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:39