search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:32
MENU CLOSE

Εβδομάδα βραβείων στον ΟΤΕ TV

12.02.2014 15:03
Εβδομάδα βραβείων στον ΟΤΕ TV - Media

Εβδομάδα βραβείων ξεκινάει στον OTE TV, με highlight τη ζωντανή μετάδοση της απονομής των βραβείων BAFTA 2014 από το Royal Opera House του Λονδίνου την Κυριακή.

 
Εβδομάδα βραβείων ξεκινάει στον OTE TV, με highlight τη ζωντανή μετάδοση της απονομής των βραβείων BAFTA 2014 από το Royal Opera House του Λονδίνου την Κυριακή.

Παράλληλα, πλούσιο αθλητικό θέαμα περιμένει και αυτή την εβδομάδα τους συνδρομητές του OTE TV στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT. Ξεχωρίζουν οι επαναληπτικοί αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, Πανιώνιος-ΟΦΗ (17.00) και Απόλλων Σμύρνης-ΠΑΟΚ (20.00), που θα προβληθούν ζωντανά, αποκλειστικά και σε υψηλή ευκρίνεια στο κανάλι ΟΤΕ SPORT 2HD.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι μεταδόσεις των OTE SPORT 1HD, 2HD και 3HD από τους 22ους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι.

Επιπλέον, σπουδαίες ταινίες μπορούν να απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του OTE TV. Το εξαιρετικό δράμα Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου, με τη συγκλονιστική ερμηνεία της μικρής Κουβενζανέ Γουάλις, θα προβληθεί την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου, σε πρώτη προβολή, στο OTE CINEMA 1HD.

Τα παιδιά μπορούν να παρακολουθήσουν τα 2 τελευταία επεισόδια του 2ου κύκλου της σειράς κινουμένων σχεδίων

Όσον αφορά τα ντοκιμαντέρ, πρεμιέρα κάνει αυτή την εβδομάδα στο HISTORY HD η νέα σειρά The Legend of Shelby – The Swamp Man, που παρακολουθεί τις περιπέτειες του Shelby Stanga, του εξερευνητή των βάλτων της Λουιζιάνα (Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου).

Τέλος, στο μουσικό πρόγραμμα, οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Μαράια Κάρεϊ, «Οι Περιπέτειες της Mimi». Στο θρυλικό αυτό live, η διάσημη τραγουδίστρια ερμηνεύει αγαπημένα τραγούδια, όπως το «It’s Like That», «Heartbreaker» και «Dream Lover».             

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:28