search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:33
MENU CLOSE

Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί

12.02.2014 22:00
Διαβάστε στο Ποντίκι Art που κυκλοφορεί - Media

Συνέντευξη Αθηνά Ανδρεάδη: «Επιστρέφω στην Ελλάδα για τη μικρή “Αναγέννηση”»

 
Οι αποσπερίες…
 
Τζορτζ Κλούνι: Με το ζόρι μπροστάρης
 
Έρχεται ο Έλληνας Sedaris
Ο ελληνικής καταγωγής συγγραφέας, που ζει σήμερα στο Παρίσι και συνεχίζει να διηγείται τις εξωφρενικές ιστορίες του σε θέατρα και πολιτιστικούς χώρους, έρχεται στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών (18.2.2014).
 
Δίλημμα #10
Κάνει καλό το instagram στην τέχνη της φωτογραφίας;
 
Ειρήνη Βουρλούμη
Καρέ – καρέ το σκηνικό της κρίσης
Η παρακμή των δημόσιων υπηρεσιών μέσα από τις φωτογραφίες της αποτύπωσαν το ελληνικό σήμερα… και έκαναν τον γύρο του κόσμου.
 
 
Αθηνά Ανδρεάδη
«Επιστρέφω στην Ελλάδα για την μικρή “αναγέννηση”»
Είναι Ελληνίδα η Athina που κάνει τη διεθνή μουσική σκηνή να παραμιλάει με τα τραγούδια της. Ατού της, η δυναμική φωνή της και το τρανταχτό γέλιο της. Τη στιγμή που οι περισσότεροι αναζητούν ευκαιρίες εκτός Ελλάδας, η Αθηνά Ανδρεάδη αφήνει το Λονδίνο και έρχεται στην Αθήνα.
 
Ελένη Βιτάλη
«Η παράστασή μου είναι μια πρόβα»
Η Ελένη Βιτάλη είναι ένα ιερό πρόσωπο του ελληνικού τραγουδιού. Την έχουν πει Φεϊρούζ της Ελλάδας. Υπήρχε άνθρωπος από το Ισραήλ που μία φορά την εβδομάδα έκανε την πτήση Τελ Αβίβ – Αθήνα για να μη χάσει καμία από τις παραστάσεις της…
 
Ανακύκλωση μέσα στην … «Ντουλάπα»
Είναι η Σταυρούλα και η Ελένη Φιωτάκη, δύο αδερφές από το Ηράκλειο της Κρήτης, που δημιούργησαν ένα διαδραστικό κατάστημα, με βάση την ανακύκλωση των ρούχων, την «Ντουλάπα».
 
Ένα γλυκύ βραστό ευρωπαϊκό…παρακαλώ!
Καφεδάκι με ενημέρωση για τα ευρωπαϊκά δρώμενα προσφέρει ο Δήμος Αθηναίων σε έναν μοναδικό χώρο στο νεοκλασικό κτήριο δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου, στην οδό Ακαδημίας 50.
 
Ψέματα ή αλήθεια … η Σύλβια λέει τα παραμύθια
Μικρά παιδιά, καθισμένα σε μεγάλα μαξιλάρια στο πάτωμα, περιμένουν με ανυπομονησία την αφηγήτρια Σύλβια Βενιζελέα να τους πει ιστορίες και μύθους από όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου.
 
 
Δυο παιδιά θυμούνται τα «μπουλούκια»…
Τι κοινό μπορεί να έχουν ο Δημήτρης Σπυρόπουλος και η Ευτυχία Μόσχου, δύο νέοι καλλιτέχνες, με τα θεατρικά μπουλούκια της εποχής του ’50 και του ’60;
 
Πλανήτης Γη: Σόου και διαμαρτυρίες
 
Τα Εντυπώματα του Βασίλη Παπαγεωργίου
Ο γελοιογράφος Βασίλης Παπαγεωργίου μάς μιλάει για το… βιτριολικό χιούμορ που περιέχουν τα σκίτσα του καθώς και για την πρώτη του ατομική έκθεση με τίτλο «Εντυπώματα», στο Επιγραφικό Μουσείο.
 
Κωστής Γεωργίου
«Υπεύθυνοι για την κακή μας μοίρα είμαστε εμείς»
Ο διεθνούς φήμης εικαστικός Κωστής Γεωργίου εκθέτει στο Μουσείο Μπενάκη, έναν «Hortus Clausus».
  
Έξι χώρες, μια περφορμανς!
«Γιατί ο καθένας δεν παίρνει τον παράδεισο που του αξίζει»; Αυτή είναι η ερώτηση από την οποία εμπνέεται το «Heaven On Earth?». Το τελευταίο – και μοναδικό για φέτος – πολιτιστικό πρόγραμμα που εγκρίθηκε και επιδοτείται από το «Ευρωπαϊκό πρόγραμμα 2007-2014».
 
Τελευταία Σειρά: «Γιοι» στο Σεράγεβο
 
Πρόσωπα: Τσάρλι Τσάπλιν, Τατιάνα Λύγαρη, Λουκάς Σαμαράς, Νίκος Καζαντζάκης.
 
Στις ταινίες αυτής της εβδομάδας: «Ο εγωιστής γίγαντας», «Dallas Buyers Club», «Μνημείων άνδρες». Προβάλλεται ακόμη: «Με χωρίς γυναίκες». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:32