search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24
MENU CLOSE

Μη χάσετε το «ΠΟΝΤΙΚΙ» που κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, μαζί με το «Ποντίκι Art»

12.02.2014 22:00
oldphotosprotoselido_13.2.141392231939.jpg

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, με τίτλο «17 Νοέμβρη» της νέας εποχής και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις επιθέσεις σε Γερμανό πρέσβη και Mercedes, που αποκαλύπτουν την νέα «ατζέντα» στόχων. Η οργάνωση «σκοπεύει» ελληνική προεδρία και «υπεύθυνους των κόκκινων δανείων» και ψάχνει… πολιτική έκφραση!

Το «Ποντίκι» κυκλοφορεί την Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου, με τίτλο «17 Νοέμβρη» της νέας εποχής και αναλυτικό – αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τις επιθέσεις σε Γερμανό πρέσβη και στις εγκαταστάσεις της Mercedes στη Νέα Κηφισιά, που αποκαλύπτουν την νέα «ατζέντα» στόχων. Η οργάνωση «σκοπεύει» ελληνική προεδρία και «υπεύθυνους των κόκκινων δανείων» και ψάχνει… πολιτική έκφραση!

ΑΘΗΝΑ: Κομμάτια η Δεξιά και… όλοι στρέφονται εναντίον όλων. «Επίσημοι», «αντάρτες», ανεξάρτητοι, ακόμα και ακροδεξιοί – απ’ όλα έχει ο μπαξές.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ: Φωτιά ο Ιούλιος και… λάβρο το Β’ εξάμηνο. Πάνω από 7 δισ. ευρώ πρέπει να πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

ΝΔ – ΠΑΣΟΚ: Ο σταυρός στην ευρωκάλπη βγάζει και… δελφίνους. «Φαγούρα» σε Μαξίμου και Χ. Τρικούπη, πληροφορίες θέλουν Ντόρα και Φώφη να ψάχνονται. 

ΚΥΠΡΟΣ: Σχέδιο – θηλιά και μεγάλο δώρο στη Βρετανία. Επιπλέον, άρθρο του Γ. Λιλλήκα. Από διεθνές πρόβλημα, ζήτημα μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας το Κυπριακό.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ «Π»: Παρέμβαση εισαγγελέα για τη βλάβη στα ΕΛΠΕ. Οι εργαζόμενοι και η αρμόδια διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ «αδειάζουν κανονικά» την εταιρεία.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΑΤΡΟ: «Το Ποντίκι» εξασφάλισε για τους αναγνώστες του δωρεάν και μειωμένα εισιτήρια για συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις.
 
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «ΠΟΝΤΙΚΙ Αrt»: Συνέντευξη: Αθηνά Ανδρεάδη: «Επιστρέφω στην Ελλάδα για την μικρή “αναγέννηση”». Ακόμη: Η Ελένη Βιτάλη μιλάει για τη νέα της παράσταση και τον Σταύρο Ξαρχάκο/ Ο Ντέιβιντ Σεντάρης έρχεται στην Αθήνα/ Τι κρύβεται σε μία «ντουλάπα»;/ Ο Κωστής Γεωργίου στο Μουσείο Μπενάκη/ Μία περφόρμανς για την Ευρώπη.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 15:24