search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:36
MENU CLOSE

Η δημόσια «πρώτη φορά» ενός έφηβου για την τέχνη… (Video)

13.02.2014 08:12
Η δημόσια «πρώτη φορά» ενός έφηβου για την τέχνη... (Video) - Media

Από μικρό κι από τρελό σίγουρα μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Το να βλέπεις όμως έναν έφηβο να χάνει δημόσια την παρθενιά του ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.

Από μικρό κι από τρελό σίγουρα μπορείς να δεις πολλά πράγματα. Το να βλέπεις όμως έναν έφηβο να χάνει δημόσια την παρθενιά του ξεπερνά τα όρια της φαντασίας.
 
Ο λόγος για τον 19χρονο φοιτητή τέχνης, Clayton David Pettet, ο οποίος επέλεξε να χάσει την παρθενιά του μπροστά στο κοινό που θα επισκεφτεί την γκαλερί Orange Dot του Λονδίνου στις 2 Απριλίου.


 
Το θέαμα θα φέρει τον τίτλο «Art School Stole My Virginity» δηλαδή «Η σχολή τέχνης έκλεψε την παρθενία μου» και σύμφωνα με τον ίδιο η ιδέα να χάσει δημόσια την παρθενιά του ήρθε όταν ως 16χρονος σπουδαστής αναρωτιόταν για την καλλιτεχνική σημασία της παρθενίας.


 
Όπως αναλυτικά έγγραψε ο ίδιος: « Όταν όλοι οι συμμαθητές στο σχολείο έχασαν την παρθενία του ήταν δύσκολο για εμένα να είμαι ακόμα παρθένος. Και ήταν δύσκολο να καταλάβω γιατί αυτό ήταν τόσο σημαντικό για τους γύρω μου».
 
Ο ίδιος θεωρεί μάλιστα ότι η ιδέα της παρθενιάς είναι αφηρημένη και κατασκευασμένη από τη μοντέρνα κοινωνία και ελπίζει ότι η επιλογή του θα δημιουργήσει ενδιαφέρουν και πολλές ερωτήσεις γύρω από το θέμα της παρθενιάς.
 
Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η γκαλερί Οrange Dot αναφέρει ότι το πρότζεκτ του Pettet θα χωριστεί σε τρεις φάσεις και θα μπορούν να το παρακολουθήσουν μόνο 150 θεατές. Η πρώτη φάση θα αφορά τη δημόσια απώλεια της παρθενιάς, η δεύτερη μια διημερή έκθεση με έργα του καλλιτέχνη και η τρίτη θα περιλαμβάνει συζήτηση και ερωτήσεις για την παρθενιά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 18:36