search
ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 05:51
MENU CLOSE

Πιστόριους: Θα κουβαλάω τον χαμό της Ρίβα για όλη μου τη ζωή

14.02.2014 07:00
«Ο Πιστόριους είχε σκοπό να σκοτώσει τη Ρίβα»
 
  - Media

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, την ημέρα που «επισήμως» γιορτάζεται ο έρωτας, ο Όσκαρ Πιστόριους σόκαρε την υφήλιο με τη δολοφονία της φίλης του Ρϊβα Στέενκαμπ.

Πριν από έναν ακριβώς χρόνο, την ημέρα που «επισήμως» γιορτάζεται ο έρωτας, ο Όσκαρ Πιστόριους σόκαρε την υφήλιο με τη δολοφονία της φίλης του Ρϊβα Στέενκαμπ.
 
Οι λεπτομέρειες του χαμού της πανέμορφης 29χρονης κοπέλας ξεπέρασε τα στενά σύνορα της Νοτίου Αφρικής και έφερε στην επιφάνεια την άλλη όψη της ζωής του χτυπημένου από τη μοίρα ολυμπιονίκη.
 
Η δίκη είναι προγραμματισμένη να αρχίσει στις 3 Μαρτίου και όλο αυτό το διάστημα ο Πιστόριους επιμένει ότι ήταν ένα τραγικό ατύχημα, ένα μοιραίο λάθος και ότι εν τέλει πέρασε την αγαπημένη του για εισβολέα και για αυτό την πυροβόλησε.
 
Σήμερα, ο Πιστόριους επέλεξε να αναφερθεί στο θέμα. Έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter  "Λίγες λέξεις από τα βάθη της καρδιάς μου" και στη συνέχεια είχε link που οδηγούσε στο site του, όπου είχε "ανέβει" το μήνυμά του:
 

«Οι λέξεις δε μπορούν να αποτυπώσουν ακριβώς τα συναισθήματά μου για το καταστροφικό ατύχημα που προκάλεσε τόσο πόνο σε όλους όσους πραγματικά αγάπησαν και εξακολουθούν να αγαπούν τη Ρίβα. 

Ο πόνος και η λύπη – ειδικά για τους γονείς της Ρίβα, την οικογένεια και τους φίλους της, με γεμίζει θλίψη. 

Τον χαμό της Ρίβα και το τραύμα εκείνης της ημέρας, θα τα κουβαλάω για όλη την υπόλοιπη ζωή μου».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 18.04.2024 04:28