search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:31
MENU CLOSE

Οι χαμένες φωτογραφίες ενός γάμου

14.02.2014 07:18
Οι χαμένες φωτογραφίες ενός γάμου - Media

Σκεφτείτε ένα ζευγάρι να παντρεύεται και να μην έχει ούτε μια φωτογραφία από την (υποτιθέμενη) πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.
 

Σκεφτείτε ένα ζευγάρι να παντρεύεται και να μην έχει ούτε μια φωτογραφία από την (υποτιθέμενη) πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής τους.
 
Και αυτό γιατί κάποιος άλλος, που πιθανώς ήταν επιφορτισμένος με το καθήκον, αποφάσισε να τους στερήσει τη χαρά αυτή.
 
Πριν από δέκα χρόνια, ένας άνδρας μπήκε σε ένα κατάστημα φωτογραφικών ειδών στη Νέα Υόρκη για να πουλήσει μια φωτογραφική μηχανή που βρήκε στο μετρό.
 
Την αγόρασε η τότε υπάλληλος του καταστήματος Κρίστεν Φρανκ και καθώς περιεργαζόταν το απόκτημά της ανακάλυψε ότι υπήρχε φιλμ στο εσωτερικό της. Το εμφάνισε και ανακάλυψε τις γαμήλιες φωτογραφίες ενός ζεύγους (μία εξ αυτών είναι η πιο πάνω).

Η Φρανκ προσπάθησε να βρει το ζευγάρι αλλά χρειάστηκε να περάσει μια δεκαετία για να καταφέρει -μέσω Facebook- να ταυτοποιήσει την Εκκλησία, ένας λουθηρανικός ναός στο Μανχάταν. 

Όταν τον επισκέφθηκε, η ιερέας Ελίζ Μπράουν θυμήθηκε αρκετές λεπτομέρειες: «Είχα τελέσει αυτό το γάμο μία μέρα μετά την Γιορτή των Ευχαριστιών, το 2004. Θυμάμαι τότε ότι μία γυναίκα πλησίασε πίσω από το ιερό και πήρε μία από τις φωτογραφικές μηχανές.»

Η ίδια θυμήθηκε ακόμα ότι το ζευγάρι ήταν από το Μισούρι και είχε ταξιδέψει στη Νέα Υόρκη για τον γάμο.

Η Κρίστεν Φρανκ δημιούργησε και μία σελίδα στο Facebook όπου ανέβασε τις φωτογραφίες με την ελπίδα ότι κάποιος θα γνωρίσει το ζευγάρι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 18:30