search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:30
MENU CLOSE

Φόροι για μουζίκους

14.02.2014 11:28
Φόροι για μουζίκους  - Media

Φορο-σοκ περιμένει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που έχουν έστω κι ένα ευρώ εισόδημα από ενοίκια ή ελευθέριο επάγγελμα.

«Φορο-σοκ περιμένει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους που έχουν έστω κι ένα ευρώ εισόδημα από ενοίκια ή ελευθέριο επάγγελμα. Σύμφωνα με τον νέο φορολογικό νόμο, θα κληθούν να πληρώσουν προκαταβολή φόρου 55% για το σύνολο του φόρου, δηλαδή και αυτού που προκύπτει από τα εισοδήματα από μισθούς ή συντάξεις και αυτού που προκύπτει από τα ενοίκια ή το ελευθέριο επάγγελμα».
Με λίγα λόγια, όποιος δεν μάθει να ζει με 300 ευρώ τον μήνα θα του αλλάζουν τα φώτα μέχρι να το μάθει. Πρόκειται για μαύρη κωμωδία, για παραληρηματική καταλήστευση των μεσαίων και κατωτέρων οικονομικών στρωμάτων της κοινωνίας. Ονειρεύονται μια κοινωνία μουζίκων με i-phone που θα τρώει σκουπίδια – ό,τι δηλαδή έχουν στο μυαλό τους όλοι αυτοί που, αντί να φτιάξουν επιτέλους ένα ενιαίο, απλό, σύντομο και δίκαιο αναλογικό φορολογικό νομοσχέδιο, φορολογούν την επαύριον ό,τι βλέπουν στον ύπνο τους την προηγουμένη. Πρόκειται για ηλιθίους; Δεν το πιστεύω. Για πουλημένους; Ούτε. Για χαμένους στο Διάστημα; Ποιος ξέρει! Πάντως εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα οφείλουν όλοι μαζί να βρουν και να συνεισφέρουν σε μια λύση που να υπαγορεύεται από την κοινή λογική. Ο λαός αντέχει απίστευτα μέτρα, μπορεί πλέον να αντέξει και την αλήθεια αλλά και την αναδιάρθρωση του πολιτικού μας συστήματος. Αλλιώς δεν θα βγει άκρη! 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:28