search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:01
MENU CLOSE

Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία συνδικαλιστών κατά της διαθεσιμότητας

14.02.2014 12:45
Ολοκληρώθηκε η μηχανοκίνητη πορεία συνδικαλιστών κατά της διαθεσιμότητας - Media

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν στην Αθήνα συνδικαλιστές από διάφορους κλάδους, που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Μηχανοκίνητη πορεία πραγματοποίησαν στην Αθήνα συνδικαλιστές από διάφορους κλάδους που ξεκίνησαν από την Αλεξανδρούπολη, τη Θεσσαλονίκη, τη Λάρισα και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας.

Σε αυτή συμμετέχουν μεταξύ άλλων δημοτικοί υπάλληλοι, καθηγητές, σχολικοί φύλακες αλλά και οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Κόκα Κόλα στη Θεσσαλονίκη, που αντιδρούν στην μετεγκατάσταση της μονάδας στη Βουλγαρία. Στη πορεία συμμετέχει και το ΠΑΜΕ.

Οι συγκεντρωμένοι κατευθύνονται με τα πόδια προς το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Να σημειωθεί πως στις 22 Μαρτίου ολοκληρώνεται η διαδικασία της διαθεσιμότητας και επικυρώνονται οι απολύσεις από τα υπουργεία παιδείας και διοικητικής μεταρρύθμισης.
 
«Σήμερα υποδεχόμαστε τους διαθέσιμους υπαλλήλους από όλη την Ελλάδα. Μαχόμαστε κατά της διαθεσιμότητας καθώς η μνημονιακή κυβέρνηση συνεχίζει τα ψέματα» δήλωσε χαρακτηριστικά στο Ποντίκι ο πρόεδρος της ΟΛΜΕ, Θέμις Κοτσιφάκης και πρόσθεσε: «Μπορεί να λένε οτι έχουν καλυφθεί τα κενά ωστόσο υπάρχουν τουλάχιστον 250 σε όλη την Ελλάδα για τα ΕΠΑΛ ΕΠΑΣ. Εναντιωνόμαστε σε αυτή την πολιτική και δεν θέλουμε την απόλυση κανενός».
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:00