search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:59
MENU CLOSE

Στον «πάγο» η συζήτηση για Βουδούρη μέχρι νεωτέρας

14.02.2014 17:51
Στον «πάγο» η συζήτηση για Βουδούρη μέχρι νεωτέρας - Media

Μέχρι …νεωτέρας αναβάλλεται η απόφαση της Κουμουνδούρου για την στήριξη ή όχι της υποψηφιότητας Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

 
Μέχρι …νεωτέρας αναβάλλεται η απόφαση της Κουμουνδούρου για την στήριξη ή όχι της υποψηφιότητας Οδυσσέα Βουδούρη στην περιφέρεια Πελοποννήσου.
 
Στη σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας αποφασίστηκε να ψηφίσουν πρώτα όλες οι νομαρχιακές επιτροπές (μένει η Αργολίδα) και μετά να παρθεί η τελική απόφαση.
 
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η ηγεσία του κόμματος, θέλει με κάθε τρόπο να στηρίξει τον Οδ. Βουδούρη, παρά τις τυχόν διαφωνίες που θα προκύψουν.
 
Ακόμη στην σημερινή συνεδρίαση, έγινε προετοιμασία της εκδήλωσης στο «Ακροπόλ» την Δευτέρα, όπου και θα παρουσιαστούν επίσημα ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης και η υποψήφια για την περιφέρεια Αττικής Ρένα Δούρου.
 
Τέλος αναφορά έγινε και στο κυπριακό όπου η πλειοψηφικά εξέφρασε επιφυλάξεις για την επανέναρξη των συνομιλιών.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 06:53