search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 00:46
MENU CLOSE

Λήστεψαν δημοσιογράφους στη Ν. Αφρική

09.06.2010 12:20
Λήστεψαν δημοσιογράφους στη Ν. Αφρική - Media

Την τρομάρα της ζωής τους πήραν 2 Πορτογάλοι και ένας Ισπανός δημοσιογράφος τα ξημερώματα στη Νότιο Αφρική. Οι 3 ρεπόρτερ που παρακολουθούν την αποστολή της Πορτογαλίας, είδαν δύο αγνώστους με πιστόλια να μπαίνουν στα δωμάτια τους και να τους κλέβουν κομπιούτερ, τηλέφωνα, διαβατήρια, μετρητά και τις διαπιστεύσεις τους.

Την τρομάρα της ζωής τους πήραν 2 Πορτογάλοι και ένας Ισπανός δημοσιογράφος τα ξημερώματα στη Νότιο Αφρική. Οι 3 ρεπόρτερ που παρακολουθούν την αποστολή της Πορτογαλίας, είδαν δύο αγνώστους με πιστόλια να μπαίνουν στα δωμάτια τους και να τους κλέβουν κομπιούτερ, τηλέφωνα, διαβατήρια, μετρητά και τις διαπιστεύσεις τους. Μάλιστα σύμφωνα με όσα είπε το ένα από τα θύματα, οι δράστες φεύγοντας του ακούμπησαν το πιστόλι στο στήθος και τους είπαν να κοιμηθεί ξανά! Τα δωμάτια των 3 απεσταλμένων ήταν σε απομονωμένο μέρος του ξενοδοχείου χωρίς ασφάλεια.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03